ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Επικίνδυνο παγκάκι

επικίνδυνο-παγκάκι-415544

Επικίνδυνο παγκάκι

Επικίνδυνο είναι το παγκάκι που βρίσκεται στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης στη βόρεια πλευρά του προαύλιου. Οπως φαίνεται στη φωτογραφία η «πλάτη» από το ξύλινο παγκάκι έχει ξηλωθεί, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καθίσουν και να ξεκουραστούν οι θαμώνες της πλατείας. Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα βλέπουμε πολλούς βανδαλισμούς σε δημόσιους χώρους και κτήρια, και πραγματικά θα πρέπει να βρεθεί μια λύση προκειμένου να σταματήσουν τέτοιες ενέργειες.

Αθ.Τ.

Στην αναμονή

Σακούλες με χόρτα και κομμένα κλαδιά δίπλα στον κάδο περιμένουν τα απορριμματοφόρα του δήμου εδώ και λίγες ημέρες στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως με Επισκοπής. Ευτυχώς, η χθεσινή βροχή δεν τα σκόρπισε στο δρόμο.

Β.Π.

Κενά

«Σκόπελοι» εντοπίζονται σε διάφορα σημεία του πεζοδρομίου που εκτείνεται κατά μήκος της Κ. Καρτάλη και ειδικότερα στο ύψος της Ανθίμου Γαζή, λόγω των πλακών που έχουν αποκολληθεί, δημιουργώντας επικίνδυνα κενά. Απαιτείται, κατά συνέπεια, ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά των περαστικών, αλλά και η συνδρομή των αρμοδίων από την άλλη, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου