ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εργο αγάπης

εργο-αγάπης-422435

Εργο αγάπης

Δημιουργίες φτιαγμένες με αγάπη, προκειμένου να ανθίσει το χαμόγελο 60.000 περίπου παιδιών, από όλη την Ελλάδα, που αναζητούν μια στοργική αγκαλιά. Η κινητή μονάδα του Χαμόγελου του παιδιού που θα παραμείνει μέχρι αύριο στο Βόλο, είναι σταθμευμένη στην παραλία, μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών ευαισθητοποιημένων συμπολιτών. Πάνω απ΄ όλα ο εθελοντισμός και η προσφορά αγάπης, που όπως αποδεικνύεται στην πράξη, είναι θεμελιώδεις αξίες.

Γ.Υ.

Κίνηση βοηθείας

Σε σημαντική κίνηση και μάλιστα στην καρδιά του καλοκαιριού προχώρησε ιδιοκτήτης μικρού καφέ στην Αγίου Νικολάου. Ο ιδιοκτήτης, γνωστός για τα φιλοζωικά του αισθήματα, τοποθέτησε ένα μεγάλο πλαστικό δοχείο με νερό προκειμένου να δροσίζονται τα αδέσποτα της περιοχής.

Β.Π.

Η πόλη της λακκούβας

Το πρόβλημα με τις λακκούβες στους δρόμους του Βόλου έχει παραγίνει καθώς σε όποιον δρόμο και να βρεθείς και όπου και να στρίψεις αντικρίζεις μια λακκούβα. Σε αυτές τις περιπτώσεις το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι δικυκλιστές που πολλές φορές έχουν βρεθεί στο έδαφος. Χαρακτηριστική περίπτωση τεράστιας λακκούβας είναι και αυτή στη συμβολή των οδών Δροσίνη με Πορφύρα, όπισθεν του Νοσοκομείου Βόλου. Για να λυθεί το πρόβλημα χρειάζεται να πέσει μέσα λίγη άσφαλτος. Είναι τόσο απλό!

Αθ.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου