ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Σπατάλη νερού

σπατάλη-νερού-424146

Σπατάλη νερού

Τη στιγμή που φέτος ο Βόλος λέει το νερό – νεράκι, και πολλές συνοικίες ξέμειναν, σε ορισμένες περιπτώσεις η κατασπατάληση νερού γίνεται από τον ίδιο το Δήμο και αφορά το πότισμα σε δημοτικά παρτέρια. Η παραπάνω φωτογραφία αποδεικνύει αυτό που συμβαίνει καθώς το νερό έχει φτάσει στο πεζοδρόμιο αφού δεν έχουν ρυθμιστεί σωστά τα μπεκ. Οταν υπάρχουν σπίτια που δεν έχουν νερό τέτοιες εικόνες είναι πραγματικά προκλητικές!

Αθ.Τ.

Προσοχή στον ΚΟΚ

Μπορεί ο ήλιος το μεσημέρι να είναι εκτυφλωτικός, ωστόσο για την ασφάλεια όλων είναι αναγκαία η οδήγηση βάσει του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Χθες το μεσημέρι, μία οδηγός τζιπ με παιδιά στο πίσω κάθισμα, έκανε αναστροφή προκαλώντας το απότομο φρενάρισμα στους οδηγούς που κινούνταν στο ρεύμα, ενώ στην Αγριά, φορτηγό μεγάλης εταιρίας, πήγαινε αντίθετα σε κεντρικό μονόδρομο.

Β.Π.

Στην παραλία

Κυριολεκτικά στον αέρα βρίσκονται τα μεταλλικά κολωνάκια που περιβάλλουν το ανθισμένο παρτέρι που βρίσκεται απέναντι από το ηρώο στην παραλία του Βόλου. Το μαρμάρινο γείσο πάνω στο οποίο στηρίζονται οι μεταλλικές κολώνες, έχει αρχίσει να υποχωρεί σε διάφορα σημεία, με αποτέλεσμα τα παρατηρείται η εικόνα που κατέγραψε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου