ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ανοιχτή «τομή»

ανοιχτή-τομή-426310

Ανοιχτή «τομή»

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο δρόμος στη συμβολή Δ. Γεωργιάδου και Σταθά. Οπως φαίνεται στο φωτογραφικό στιγμιότυπο υπάρχει ολόκληρη ανοιχτή «τομή» από έργο που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Τέτοιες καταστάσεις είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για τα δίκυκλα ενώ προκαλούν σοβαρές φθορές κα στα ελαστικά των αυτοκινήτων. Επίσης ακόμη μια τέτοια περίπτωση παρατηρείται πάλι στην οδό Δ. Γεωργιάδου με Νικοτσάρα.

Αθ.Τ.

Λυπηρό…

Θεωρητικά θα μπορούσε να είναι ένα παρτέρι, καταπράσινο και ανθισμένο. Η πράξη όμως, απέχει παρασάγγας από τη θεωρία, όπως δείχνει το φωτογραφικό στιγμιότυπο που κατέγραψε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ. Το μικρό παρτέρι αποτελεί χώρο εναπόθεσης άχρηστων χαρτιών, αντί να αναδειχθεί και να αξιοποιηθεί. Το ίδιο φαινόμενο συναντάται, δυστυχώς, σε διάφορα σημεία της πόλης και είναι αναμφίβολα λυπηρό.

Γ.Υ.

Στο ίδιο σημείο

Μία εβδομάδα μετά το μανιασμένο αέρα που προκάλεσε πτώσεις δέντρων στο Βόλο, τα κλαδιά που μαζεύτηκαν από την περιοχή του Αγίου Νικολάου βρίσκονται στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, δίπλα στην εκκλησία, περιμένοντας την αρμόδια υπηρεσία να τα παραλάβει.

Β.Π.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου