ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Καλαισθησία

καλαισθησία-434183

Καλαισθησία

Υπάρχει τελικά καλαισθησία στην γκρίζα εικόνα που κυριαρχεί στην καθημερινότητά μας. Το καλαίσθητα διαμορφωμένο παρτέρι που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, έξω από εμπορικό κατάστημα, μαρτυρά την φροντίδα ανθρώπων με ευαισθησίες, για τον περιβάλλοντα χώρο. Ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ κατέγραψε την όμορφη εικόνα, την οποία παραθέτουμε, για να διανθιστεί με πινελιές αισιοδοξίας η καθημερινότητά μας.

Γ.Υ.

Ντουζιέρες χωρίς νερό

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, φαίνεται ότι ξέμειναν από νερό οι ντουζιέρες στις Πλάκες, μια από τις πλέον πολυσύχναστες παραλίες και μάλιστα μέσα στο κατακαλόκαιρο. Αλλωστε οι ντουζιέρες χρησιμοποιούνται μόνο για τρεις μήνες το χρόνο και είναι κρίμα τις μισές ημέρες να μην υπάρχει νερό.

Αθ.Τ.

«Ζούγκλα»

«Ζούγκλα» θυμίζει το πεζοδρόμιο στην οδό Σ. Καλλέργη στη Νεάπολη. Οπως φαίνεται στη φωτογραφία, πέρα από τα ξερά χόρτα που έχουν φυτρώσει στο πεζοδρόμιο, κάποιοι πέταξαν στο σημείο τις παλιές τους γλάστρες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτή η απαράδεκτη εικόνα. Ο συνδυασμός αδιαφορίας της αρμόδιας υπηρεσίας και ασυνειδήτων πολιτών είναι καταστροφικός για τα πεζοδρόμια του Βόλου.

Αθ.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου