ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Αλλες εποχές

αλλες-εποχές-437714

Αλλες εποχές

Μνήμες μιας άλλης εποχής ξυπνούν τα παραδοσιακά παντοπωλεία, που κάνουν αισθητή πλέον την παρουσία τους στην πόλη. Νέοι επαγγελματίες, επιχειρούν ένα σημαντικό βήμα, υιοθετώντας τα πρότυπα του παρελθόντος. Δεκάδες πρώην άνεργοι, ανοίγουν δρόμο στην απασχόληση, ανατρέχοντας στα δεδομένα άλλων εποχών, όπου συνυπάρχουν τα παραδοσιακά προϊόντα και το οικείο χαμόγελο του παντοπώλη της διπλανής γωνίας.

Γ.Υ.

Πολυσύχναστο

Εχει γύρει επικίνδυνα το μεταλλικό κιγκλίδωμα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σπ. Σπυρίδη και Ερμού. Το σημείο είναι πολυσύχναστο, διέρχονται άνθρωποι κάθε ηλικίας κα πολλά παιδιά και κατά συνέπεια, καλό είναι να φροντίσουν οι αρμόδιοι για την αποκατάστασή του.

Γ.Υ.

Ασφυκτιά

Ενα ακόμη προβληματικό σημείο εντόπισε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, έξω από το κτίριο του 3ου Λυκείου, στην οδό Κύπρου. Το παρτέρι του δέντρου παρουσιάζει άσχημη όψη, ενώ οι ρίζες του δέντρου βρίσκονται κυριολεκτικά, στον αέρα, δημιουργώντας ένα μάλλον επικίνδυνο πέρασμα. Το πεζοδρόμιο είναι στενό, οι περαστικοί δεν έχουν τη δυνατότητα να ελιχθούν και κατά συνέπεια οδηγούνται σε ένα «σκόπελο» που υπάρχει ανά πάσα στιγμή κίνδυνος να αποτελέσει αιτία πρόκλησης ατυχήματος. Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι για το δεντράκι που ασφυκτιά, βελτιώνοντας παράλληλα την αισθητική εικόνα του πεζοδρομίου.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου