ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Επικίνδυνα κιγκλιδώματα

επικίνδυνα-κιγκλιδώματα-438002

Επικίνδυνα κιγκλιδώματα

Μια καλή συντήρηση απαιτείται στα παραλιακά κιγκλιδώματα, καθώς πολλά από αυτά έχουν ξεβιδωθεί, στραβώσει, σπάσει ή φύγει από τη θέση τους με αποτέλεσμα να προκαλούν προβλήματα τόσο στους πεζούς όσο και στα οχήματα. Χαρακτηριστικά παραθέτουμε το πεσμένο κιγκίδωμα που φαίνεται στη φωτογραφία το οποίο βρίσκεται στα Ψαράδικα.

Αθ.Τ.

Κλάδεμα δέντρων – καθαριότητα

Τραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί με το θέμα των ακλάδευτων δέντρων και της καθαριότητας στη Ν. Δημητριάδα. Οπως επισημαίνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ περίοικος, πίσω από το 2ο Λύκειο Βόλου στο γεφυράκι τα δέντρα είναι χρόνια ακλάδευτα, τα χόρτα ακούρευτα και τα σκουπίδια σωρός. Μάλιστα πολλές φορές στο σημείο παρατηρούνται μέχρι και τοξικομανείς που κάνουν χρήση ναρκωτικών ακόμη και τη μέρα.

Αθ.Τ.

Δημοφιλή

Κερδίζουν διαρκώς έδαφος οι πωλήσεις αρωματικών φυτών και βοτάνων, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες συλλόγων, συνεταιρισμών αλλά και ιδιωτών. Οι ευεργετικές τους ιδιότητες, που είναι γνωστές από αρχαιοτάτων χρόνων, τα καθιστούν ιδιαίτερα δημοφιλή σε πανελλαδικό επίπεδο και όχι μόνο, καθώς προσελκύουν πλέον το αγοραστικό ενδιαφέρον και των ξένων τουριστών.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου