ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Οχημα της ελπίδας

οχημα-της-ελπίδας-441568

Οχημα της ελπίδας

Μια ευφάνταστη επιτοίχια κατασκευή εντόπισε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ στο στενό της Σκενδεράνη, πίσω από το κτίριο του Διαύλου. Κοινωνικά μηνύματα και πινελιές αισιοδοξίας συνθέτουν το όχημα της ελπίδας, που δημιουργήθηκε από επιδέξια χέρια. Το παραθέτουμε, υπενθυμίζοντας ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι τα συναισθήματα, η έμπνευση και η αισιοδοξία. Κατασκευές όπως η συγκεκριμένη, έρχονται να υπενθυμίσουν τα παραπάνω, σε εποχές που τα έχουμε τόσο πολύ ανάγκη.

Γ.Υ.

Φρεατίων συνέχεια…

Βουλωμένο από φύλλα και αποτσίγαρα είναι το καπάκι του φρεατίου στη συμβολή των οδών Πολυμέρη με Φιλελλήνων. Τα κενά στο καπάκι έχουν γεμίσει από τα φύλλα, με αποτέλεσμα το φρεάτιο να μη μπορεί να απορροφήσει το νερό σε περίπτωση βροχής.

Β.Π.

Πεσμένο σήμα

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται πολλές περιπτώσεις με πεσμένες πινακίδες οδικής κυκλοφορίας στο έδαφος. Αυτή τη φορά, μια τέτοια περίπτωση παρατηρήσαμε στην συμβολή των οδών Πύρασσου με Μανωλάκη. Καλό θα είναι οι αρμόδιοι να σπεύσουν να την τοποθετήσουν και πάλι στη θέση της καθώς δεν υπάρχει προειδοποίηση για τους οδηγούς ενώ παράλληλα έτσι όπως βρίσκεται στο έδαφος πιθανότητα να την «τσιμπήσει» κάποιος επιτήδειος.

Αθ.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου