ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εντονη δυσοσμία

εντονη-δυσοσμία-442554

Εντονη δυσοσμία

Εντονη είναι η δυσοσμία που αναδύεται από τους κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται σε διάφορα σημεία του Βόλου. Μάλιστα στις περιπτώσεις στις οποίες οι κάδοι απορριμμάτων βρίσκονται ανοιχτοί, η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την οδό Φεραίου στην οποία η κατάσταση είναι ανυπόφορη και ήδη οι περίοικοι διαμαρτύρονται. Οι αρμόδιοι θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουν σε πλύση των κάδων καθώς η κατάσταση επιβαρύνεται από τις τελευταίες υψηλές θερμοκρασίες.

Αθ.Τ.

Κλιματιστικό

«Τι πράγμα είναι αυτό σήμερα» μονολογούσε χθες το μεσημέρι ένας από τους λιγοστούς διαβάτες της Ερμού. Ελάχιστοι ήταν οι τολμηροί που αψήφησαν τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες του απομεσήμερου, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία προτίμησε τη συντροφιά του κλιματιστικού, σε κάποιο κλειστό χώρο και ένα μπουκάλι παγωμένο νερό. Ορισμένοι επιμένουν, πάντως, ότι το φετινό καλοκαίρι, στο σύνολό του, θα είναι λιγότερο ζεστό, σε σχέση με το παρελθόν. Μακάρι να επαληθευτούν.

Γ.Υ.

Προσοχή

Παρ’ ολίγον ατύχημα χθες το μεσημέρι όταν κοπέλα που περπατούσε στον πεζόδρομο πίσω από το πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο έλειψε να της έρθει στο κεφάλι κλαδί δέντρου. Βέβαια, δεν είναι το μοναδικό σημείο όπου περαστικοί κινδυνεύουν από πτώση κλαδιών.

Β.Π.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου