ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Σεβασμός στο χώρο

σεβασμός-στο-χώρο-452284

Σεβασμός στο χώρο

Ενα μπουκάλι με νερό πεταμένο έξω από τον προαύλιο χώρο του Αγίου Νικολάου, άγνωστο από ποιο χέρι. Το ίδιο φαινόμενο συναντάται σε καθημερινή σχεδόν βάση και το ερώτημα που εύλογα γεννάται, είναι πότε επιτέλους θα μάθουμε να σεβόμαστε το χώρο; Πότε επιτέλους θα αντιληφθούμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας, πολύ δε περισσότερο όταν είναι σύμφυτη με τον περιβάλλοντα χώρο ενός ναού.

Γ.Υ.

Στο Μουσείο

Αρκετοί αλλοδαποί τουρίστες επισκέπτονται το Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου, προκειμένου να δουν από κοντά τους αρχαιολογικούς θησαυρούς που εκτίθενται. Ανάλογο ενδιαφέρον διατυπώνεται και για τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής μας, στο πλαίσιο του αρχαιολογικού τουρισμού, που κερδίζει διαρκώς έδαφος.

Γ.Υ.

Στάση δυσφήμησης

Πεταμένα σκουπίδια συνθέτουν το σκηνικό στην πρώτη στάση του Αστικού ΚΤΕΛ της Κ. Καρτάλη πάνω από την Αναλήψεως. Χαρτάκια, πλαστικά και αποτσίγαρα κάτω από το παγκάκι της στάσης καθώς και στο παρακείμενο παρτέρι αποτελούν εικόνα δυσφήμησης για την πόλη του Βόλου.

Β.Π.

Κατάληψη σε ποδηλατόδρομο

Κλειστός είναι ο ποδηλατόδρομος στην οδό Ρήγα Φεραίου ανάμεσα στην Αντωνοπούλου και στην Ιωλκού. Εμπορεύματα καταστημάτων και αυτοκίνητα παρκαρισμένα μέσα στον ποδηλατόδρομο εμποδίζουν την ομαλή διέλευση των δίκυκλων οχημάτων.

Β.Π.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου