ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Μισές δουλειές

μισές-δουλειές-459835

Μισές δουλειές

«Μισή δουλειά» φαίνεται ότι έγινε, από τους αρμόδιους, στη στροφή της οδού Πλάτωνος με Ροζού. Οπως φαίνεται στη φωτογραφία, στο σημείο υπήρχε ξύλινος στύλος της ΔΕΗ, ωστόσο παρότι -για άγνωστους λόγους- η κολώνα κόπηκε, περισσεύουν κάποια εκατοστά ξύλου με αποτέλεσμα να σκοντάφτουν πάνω του οι πεζοί.

Αθ.Τ.

Κατεστραμμένο πεζοδρόμιο

Σπασμένο είναι το πεζοδρόμιο σε δύο σημεία στην οδό Αργοναυτών με Ογλ, στην παραλία του Βόλου. Εχουν σχηματισθεί δύο μικρές λακκούβες με αποτέλεσμα δημιουργείται ο κίνδυνος ατυχήματος για τους περαστικούς που δεν τις προσέχουν.

Β.Π.

Ορθή γωνία

Ο μεταλλικός στύλος βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο, κατά μήκος του πεζοδρομίου της 28ης Οκτωβρίου, μεταξύ της Τοπάλη και της Κ. Καρτάλη. Το πρόβλημα που κατέγραψε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ είναι εμφανές και απαιτεί άμεση αποκατάσταση για προφανείς λόγους. Το κάτω τμήμα του μεταλλικού στύλου σχηματίζει πλέον ορθή γωνία, και καλό είναι να φροντίσουν οι αρμόδιοι για τα περαιτέρω, δεδομένου ότι το σημείο είναι πολυσύχναστο και ο κίνδυνος να επιδεινωθεί το πρόβλημα, προφανής.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου