ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Στο έδαφος πινακίδα κυκλοφορίας

στο-έδαφος-πινακίδα-κυκλοφορίας-463806

Στο έδαφος πινακίδα κυκλοφορίας

Πεσμένη στο έδαφος και όχι στη θέση της, προκειμένου να προειδοποιεί τους διερχόμενους οδηγούς βρίσκεται πινακίδα κυκλοφορίας στο δρόμο πίσω από τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Μαγνησίας, απέναντι από τον ποδηλατόδρομο. Οι αρμόδιοι δεν πρέπει να αμελούν την αποκατάσταση τέτοιων φαινομένων καθώς τίθεται ζήτημα για την οδική ασφάλεια και την προστασία τόσο των οδηγών όσο και των πεζών.

Αθ.Τ.

Σκουπίδια

Για ακόμη μια φορά, χτες πολλά ήταν τα σκουπίδια που ξεχείλιζαν και εκτός των κάδων απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, δίπλα ακριβώς στη στάση του Αστικού ΚΤΕΛ, αποτελώντας δυσφήμηση για την εικόνα του κέντρου της πόλης.

Β.Π.

Διατηρούν την παράδοση

Η διατήρηση της παράδοσης βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών που αναπτύσσει επί πολλές δεκαετίες το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου. Εξίσου σημαντική είναι η προσφορά και η δράση του τμήματος υφαντικής που παρουσιάζει για μια ακόμη φορά στο ευρύ κοινό ευφάνταστες παραδοσιακές δημιουργίες, που αποτυπώνουν το έργο της φετινής χρονιάς. Σε εποχές δύσκολες, από κάθε άποψη, είναι παρήγορη η σκέψη ότι ενισχύονται οι προσπάθειες προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, προς όφελος, ουσιαστικά, των μεταγενέστερων.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου