Δημιουργικές δράσεις

Τελευταία ενημέρωση: 2014-01-25, 10:35:43
Δημιουργικές δράσεις

Κερδίζουν διαρκώς έδαφος οι δημιουργικές δράσεις που αναπτύσσονται, με φόντο την περίοδο της κρίσης. Δεκάδες συμπολίτες στρέφονται σταδιακά στην κατασκευή κοσμημάτων, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς το ζην σε εποχές κρίσης. Οι τέχνες κερδίζουν διαρκώς έδαφος, σε πείσμα των καιρών και η συγκεκριμένη διαπίστωση επιβεβαιώνεται καθημερινά στην πράξη.

Γ. Υ.

 

Στην οδό Ογλ

Ενα από τα χειρότερα κομμάτια δρόμου στο Βόλο, αποτελεί αυτό στην οδό Ογλ στο ύψος της οδού Ανθ. Γαζή, που όπως φαίνεται στη φωτογραφία υπάρχει μια τεράστια λακκούβα. Τη συγκεκριμένη λακκούβα, και να θέλουν να την αποφύγουν τα ΙΧ δεν μπορούν καθώς είναι στενός ο δρόμος. Αναγκαστικά, αφού δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς τα ΙΧ πέφτουν μέσα… ρισκάροντας να προκαλέσουν ζημιά στο αυτοκίνητό τους.

Αθ.Τ

 

Η Καθαριότητα του πάρκου

Για την καθαριότητα του πάρκου στην οδό Γιάννη Δήμου επί την οδό Ι. Πολέμη, διαμαρτύρονται οι περίοικοι και καταστηματάρχες του σημείου. Όπως επισημαίνουν δεν έχουν δει ποτέ υπάλληλο του Δήμου να καθαρίζει το πάρκο, το όποιο έχει σκουπίδια, πεσμένα νεράντζια ενώ τα παγκάκια τέλος βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.

Αθ.Τ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
2
=