ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ασφαλτοστρώσεις

ασφαλτοστρώσεις-481474

Να ασφαλτοστρωθούν τα τελευταία μέτρα του δρόμου στο Σουτραλί, περιμένουν οι περίοικοι του δρόμου, επισημαίνοντας ότι έχουν δημιουργηθεί μεγάλες λακκούβες που σχεδόν μόνιμα είναι καλυμμένες με νερό μάλιστα. Στο συγκεκριμένο δρόμο παρατηρείται ακόμη ένα πρόβλημα καθώς δεν έχει γίνει ονοματοδοσία της οδού με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να αντιμετωπίζουν προβλήματα με το ταχυδρομείο.

Αθ.Τ

Στην οδό Μπορέλ..

Για πλήρη εγκατάλειψη της οδού Μπορέλ στο Βόλο, κάνουν λόγο οι περίοικοι του δρόμου, επισημαίνοντας ότι τα εγκαταλειμμένα κτίρια προσφέρουν τέλειο κατάλυμα για τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν στο Βόλο. Μάλιστα όπως επισημαίνουν τα πεζοδρόμια χρειάζονται όχι απλά καθαρισμό αλλά απολύμανση και γι’ αυτό σε πολλές περιπτώσεις βγαίνουν οι ίδιοι οι περίοικοι και τα καθαρίζουν.

Αθ.Τ

Αποκολλημένες πλάκες

Παράπονα διατυπώνουν συμπολίτες σχετικά με την εικόνα που παρουσιάζουν αρκετά σημεία των πεζοδρόμων, όπου εντοπίζονται αποκολλημένες πλάκες. Τα κενά που δημιουργούνται, ενδέχεται να αποτελέσουν αιτία πρόκλησης ατυχήματος για ανύποπτους περαστικούς και κατά συνέπεια πρέπει να επιληφθούν οι αρμόδιοι για την αποκατάστασή τους.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου