Ετοιμόρροπα

Τελευταία ενημέρωση: 2014-01-11, 11:29:26
Ετοιμόρροπα

Ακόμη ένα επικίνδυνο σημείο κατέγραψε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ στο στενό της Σκενδεράνη. Τα εμφανώς φθαρμένα, σχεδόν ετοιμόρροπα,  μεταλλικά καπάκια των φρεατίων, όπως μαρτυρά άλλωστε το σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, εγκυμονούν κινδύνους για τους ανύποπτους περαστικούς και κατά συνέπεια καλό θα ήταν να φροντίσουν οι αρμόδιοι για την αποκατάστασή τους.

Γ.Υ.

 

Απομεινάρια Χριστουγέννων

Είναι απίστευτο πως τελικά καταφέρνουμε να μετατρέψουμε ένα έθιμο σε περιβαλλοντικό πονοκέφαλο. Τις τελευταίες ημέρες σε πολλά σημεία της πόλης και κυρίως έξω από κάδους απορριμμάτων, βλέπουμε πεταμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα, είτε πλαστικά, είτε αληθινά, τα οποία έχουν ξεραθεί. Πραγματικά είναι λυπηρό να καταστρέφονται ολόκληρα έλατα, για το καπρίτσιο ορισμένων για δεκαπέντε ημέρες. Χαρακτηριστική περίπτωση το πεταμένο έλατο που βρίσκεται στην οδό στην οδό Γκλαβάνη στο ύψος της Τ. Οικονομάκη.

Αθ.Τ

 

«Κατάληψη»σε πεζοδρόμια

Εχουμε αναφέρει πολλές φορές το πρόβλημα που παρατηρείται σε ορισμένα κεντρικά πεζοδρόμια του Βόλου, τα οποία μετατρέπονται σε πάρκινγκ για δίτροχα. Ωστόσο, όταν βρεθείς μπροστά σε κάποιο περιστατικό, αντιλαμβάνεσαι τις δυσκολίες που προκαλούνται σε ορισμένους συμπολίτες μας με ιδιαιτερότητες. Χθες το μεσημέρι ένας τυφλός άντρας προσπαθούσε, με το μπαστούνι του και με μεγάλη δυσκολία να διασχίσει το πεζοδρόμιο της οδού Κουμουνδούρου, το οποίο ήταν αποκλεισμένο από τα μηχανάκια. Ο άτυχος άντρας, δέχθηκε τη βοήθεια ένας συμπολίτη του, που είδε το περιστατικό, προκειμένου να προσπεράσει τα «εμπόδια» στο πεζοδρόμιο.

Αθ.Τ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
3
=