ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Παράνομη στάθμευση

παράνομη-στάθμευση-507356

Καθημερινά είναι τα περιστατικά παράνομης στάθμευσης στο Βόλο. Επιτήδειοι οδηγοί σταθμεύουν πάνω σε πεζοδρόμια, μπροστά από ράμπες ΑμεΑ και μπροστά από χώρους πάρκινγκ. Το θέμα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι εμποδίζουν τους συνανθρώπους τους, είτε τους πεζούς, είτε τα άτομα με κινητικά προβλήματα, είτε τους υπόλοιπους οδηγούς. Ο μόνος τρόπος για να βελτιωθεί η κατάσταση είναι η εντατικοποίηση των ελέγχων από την τροχαία και η επιβολή προστίμων!

Αθ.Τ

Μέσα στο κέντρο

Δυστυχώς ακόμη και στο κέντρο του Βόλου, συναντάμε βουλωμένα φρεάτια, πράγμα που αποδεικνύει ότι με μια δυνατή βροχή θα πλημμυρίσει η πόλη και τότε θα τρέχουμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα. Τέτοιο παράδειγμα αποτελεί το βουλωμένο φρεάτιο που βρίσκεται στην οδό Ιάσονος επί της οδού Γκλαβάνη. Οπως φαίνεται από το φωτογραφικό στιγμιότυπο, μέσα στο φρεάτιο υπάρχουν σκουπίδια, χώμα και φύλλα.

Αθ.Τ

Μπλε κάδοι

Πλύσιμο χρειάζονται οι κάδοι απορριμμάτων του Δήμου Βόλου, καθώς σε πολλές περιπτώσεις βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση, με αποτέλεσμα ορισμένοι πολίτες να μην τους αγγίζουν καν και να αφήνουν τα σκουπίδια τους από δίπλα. Βέβαια, όπως παρατηρείται, υπάρχουν και μπλε βρώμικοι κάδοι, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει, καθώς τα ανακυκλώσιμα υλικά (δεν λερώνουν), οπότε μάλλον μαζί με τα ανακυκλώσιμα, πετιούνται μέσα και κανονικά σκουπίδια.

Αθ.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου