ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εμφανής φθορά

εμφανής-φθορά-533627

Δεκάδες προβληματικά σημεία εντοπίζονται κατά μήκος των πεζοδρομίων της οδού Αγίου Νικολάου, στο ύψος κυρίως της Δημάρχου Γεωργιάδου. Η φθορά είναι ευδιάκριτη σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου και κατά συνέπεια απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους διερχόμενους. Η επισήμανση που διατυπώνεται από πολλούς περιοίκους, προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, είναι να ληφθεί μέριμνα, προκειμένου να διευθετηθούν τα υπάρχοντα προβλήματα και να εξαλειφτεί ο κίνδυνος τυχόν ατυχημάτων.

Γ. Υ.

Κοινωνική ευαισθησία

Άξιο αναφοράς είναι το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης που επικρατεί παντού. Σύλλογοι, φορείς αλλά και ιδιώτες προσφέρουν κυριολεκτικά το υστέρημά τους σε όσους έχουν ανάγκη. Σε εποχές κρίσης, άνθρωποι με πολύ περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες προσφέρουν με πολύ μεγάλη γενναιοδωρία διάφορα είδη διατροφής, ρούχα και παιχνίδια, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες συμπολιτών και οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, που αναπτύσσονται εκ των ενόντων, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία στις μέρες μας.

Γ. Υ.

Περισσότερο φως

Ανεπαρκής είναι ο δημοτικός φωτισμός στην προέκταση της οδού Δημητριάδος και συγκεκριμένα στο τμήμα του δρόμου που εκτείνεται από το ύψος του θερινού κινηματογράφου Εξωραϊστική και εντεύθεν, κατά μήκος του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου. Σε ορισμένα μάλιστα σημεία απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους περαστικούς κατά τις βραδινές ώρες, προς αποφυγή ατυχημάτων. Το αίτημα της ενίσχυσης του φωτισμού διατυπώνεται κατά συνέπεια από πολλά χείλη, προκειμένου να επιληφθούν οι αρμόδιοι για τα περαιτέρω.

Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου