ΕΛΛΑΔΑ

Παπαρήγα: Θα περάσουν δια πυρός και σιδήρου τα μέτρα

παπαρήγα-θα-περάσουν-δια-πυρός-και-σιδ-593742

Τα βέλη της τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ έριξε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης στη Βουλή.

«Η ΝΔ είναι αποφασισμένη διά πυρός και σιδήρου να περάσει τα μέτρα. Η απάντηση δεν βρίσκεται μέσα σ’ αυτή τη Βουλή. Έξω από τη Βουλή θα δοθεί η λύση. Δεν θα βρεθεί λύση μέσα από τη Βουλή. Εμείς πιστεύουμε στην ικανότητα του λαού και την αποφασιστικότητά του. Αρκεί να μην χαθεί πολύς χρόνος», τόνισε η πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ.

Η κ. Παπαρήγα εκτίμησε ότι από την συζήτηση «ο λαός θα βγει ανάμεσα σε ένα πλαστό και διχαστικό δίλημμα με την διαπραγμάτευση τη ΝΔ και τους συμμάχους της ή επαναδιαπραγμάτευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, με το ΔΝΤ ή με την Μέρκελ, με τον Ομπάμα ή με την Μέρκελ. Είναι διλήμματα τεχνητά που αν εμπεδωθούν θα φτάσουμε στο εξής τραγικό σημείο: θα πάμε στο 2020 και πάλι θα λέμε ότι ο λαός δεν αντέχει άλλο και θα λέμε τότε να γυρίσουμε στο 2013».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις ευθύνες της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας: «η ΝΔ και οι σύμμαχοί της παλεύουν ταξικά. Η μεγάλη ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι “μαστίγιο η ΝΔ, καρότο ο ΣΥΡΙΖΑ”. Καλλιεργεί στο λαό αυταπάτες ότι θα λύσει τα προβλήματα του λαού».

newpost.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου