ΕΛΛΑΔΑ

Βαρόνος της κοκαΐνης κέρδισε μέσα σε ένα χρόνο 606 φορές σε Τζόκερ και Λόττο!

βαρόνος-της-κοκαΐνης-κέρδισε-μέσα-σε-έ-606062

Απίστευτα είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη δικογραφία-σοκ για την υπόθεση εξάρθρωσης του δικτύου εισαγωγής 146 κιλών κοκαΐνης από το Εκουαδόρ με τη συμμετοχή 57 ατόμων από την Ελλάδα, την Αλβανία και χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Βήμα», έμποροι ναρκωτικών εμφανίζονται να… κέρδιζαν περίπου τρία δελτία στοιχήματος κάθε ημέρα και εισέπρατταν ετησίως περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ από τα υποτιθέμενα «τυχερά δελτία» του ΟΠΑΠ. Μάλιστα ένας από αυτούς είχε «κερδίσει» μέσα σε ένα χρόνο 606 φορές σε Λόττο, Τζόκερ και Στοίχημα.

Ακόμη διαπιστώνεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ότι οι βαρόνοι της κοκαΐνης προκειμένου να μην εντοπιθσούν από την ΕΛ.ΑΣ και την ΕΥΠ χρησιμοποιούσαν για τις επικοινωνίες τους ένα ρώσικο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης αλλά και κινητά τηλέφωνα -τύπου Blackberry- που μέσω αποστολής e-mail δεν μπορούν να εντοπισθούν, όπως ομολογείται σε έγγραφα των ελληνικών υπηρεσιών,- από τις διωκτικές αρχές.

Τη σχετική έρευνα είχαν πραγματοποιήσει οι Υποδιευθύνσεις Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος και Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή του Τμήματος Δίωξης Όπλων και Ναρκωτικών του Σ. Δ. Ο. Ε. Αττικής.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου