ΕΛΛΑΔΑ

Μαφία κοκαΐνης στην κοσμική Αθήνα

μαφία-κοκαΐνης-στην-κοσμική-αθήνα-607124

Τρόμος επικρατεί στην ελληνική σόουμπιζ μετά τις συνομιλίες σε κινητά που έχει καταγράψει η ΕΥΠ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, τις αποκαλύψεις «τρέμουν» τώρα διάσημοι και πλούσιοι, που έχουν πάθος με την κοκαΐνη, μετά τη σύλληψη των μεγαλεμπόρων της πανάκριβης κόκας, οι οποίοι εισήγαγαν και διακινούσαν στην ελληνική επικράτεια μεγάλες ποσότητες του ναρκωτικού από το Εκουαδόρ.

Η δικογραφία της υπόθεσης με τη μαφία της κοκαΐνης που τροφοδοτούσε την κοσμική Αθήνα και Θεσσαλονίκη με επικεφαλής έναν Γεωργιανό βαρόνο ναρκωτικών, φέρνει στο φως συνταρακτικές αποκαλύψεις όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας των κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «κρυφές ατζέντες» του κυκλώματος, αλλά και οι εκατοντάδες συνομιλίες σε κινητά που έχει καταγράψει η ΕΥΠ έχουν σκορπίσει τον τρόμο σε κύκλους της ελληνικής high society.

Το κύκλωμα δρούσε όλο το 24ωρο και η ποσότητα κοκαΐνης που παρείχε ήταν από 2 έως 10 γραμμάρια τη φορά, άριστης ποιότητας. Μόνο το κομμάτι της μαφίας που δραστηριοποιούνταν στα νότια προάστια της Αττικής, κυρίως στην παραλιακή λεωφόρο, φέρεται να είχε πελατολόγιο με 80 μόνιμους αγοραστές, οι οποίοι έδιναν 100 με 200 ευρώ καθημερινά.

Παράλληλα, το κύκλωμα δρούσε μόνο μέσω γνωριμιών, με δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσαν ανά 12ωρο οι διακινητές του κυκλώματος και παρέδιδαν την κοκαΐνη στα σπίτια των αγοραστών ή σε προκαθορισμένα ραντεβού. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η μαφία λειτουργούσε με διαφήμιση, χρησιμοποιώντας επώνυμους χρήστες ναρκωτικών για να δοκιμάσουν τις νέες «παρτίδες» και να τις δειγματίσουν στην αγορά.

newsbeast.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου