ΕΛΛΑΔΑ

Κι όμως ο Μπεν είναι ζωντανός!

κι-όμως-ο-μπεν-είναι-ζωντανός-612813

Ένα βήμα πριν από τη μεγάλη αποκάλυψη βρίσκονται οι αστυνομικές και οι δικαστικές Αρχές, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Δημοκρατική” της Ρόδου και η τυχόν επιβεβαίωση της θα συγκλονίσει όχι μόνο την ελληνική αλλά και τη διεθνή κοινή γνώμη. Είκοσι δύο χρόνια μετά την εξαφάνιση του από την Κω, με τα όσα έχουν ειπωθεί και διερευνηθεί κατά καιρούς για την τύχη αυτού του άτυχου παιδιού, ο Μπεν Νίνταμ είναι ζωντανός!

Την πληροφορία αυτή, που αποκαλύπτει η εφημερίδα, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ, ενώ αυτό που άλλαξε τα δεδομένα στην υπόθεσή του Μπεν είναι ένα ντοκουμέντο που έφτασε στην Αστυνομία τις τελευταίες 48 ώρες. Οι αξιωματικοί και δικαστικοί είδαν το βίντεο και πετάχτηκαν όρθιοι από τη θέση τους όταν διαπίστωσαν την εκπληκτική ομοιότητα του νεαρού ξανθού αγοριού που απεικονίζεται με το σκίτσο του Μπεν σε σημερινή ηλικία, που έχει φτιάξει η Σκότλαντ Γιάρντ από επεξεργασία των φωτογραφιών του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τύπος της Κυριακής”, βρίσκεται σε εξέλιξη γιγάντια ελληνική και διεθνής αστυνομική επιχείρηση ενώ έχει ενημερωθεί και η Ιντερπόλ καθώς και ο εισαγγελέας εφετών Ανδρέας Καραφλός, ο οποίος ως εισαγγελέας Πλημμελειοδικών όταν υπηρετούσε στην Κω χειρίστηκε την υπόθεση και είναι από τους λίγους που τη γνωρίζουν τόσο καλά. Ο εισαγγελέας είναι από τους δικαστικούς που είδαν το βίντεο- ντοκουμέντο και έδωσε εντολή να κληθούν άμεσα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Άνθρωπος- κλειδί στην υπόθεση είναι ένας δικηγόρος, ο οποίος γύρισε το επίμαχο βίντεο τον περασμένο Απρίλιο. Τα πρόσφατα γεγονότα με τη μικρή Μαρία στα Φάρσαλα τον έκαναν να “επικαιροποιήσει” το οπτικό υλικό που είχε στα χέρια του και να το παραδώσει αμέσως στις Αρχές, στη Δικαιοσύνη και την ΕΛ.ΑΣ.

Το βίντεο είναι γυρισμένο σε νησί, κατά τη διάρκεια πανηγυριού ιερού ναού. Πολύ ευκρινώς απεικονίζεται μια οικογένεια Τσιγγάνων μαζί με τον ηλικίας περίπου 24 ετών κοντοκουρεμένο κατάξανθο “γιο” τους. Η οικογένεια δεν φορά τα ρούχα που συνηθίζουν οι Ρομά ενώ, όπως εκμυστηρεύτηκε αστυνομική πηγή, η εν λόγω οικογένεια δεν είναι από αυτές που περιφέρονται ή μένουν σε καταυλισμούς, αντιθέτως πρόκειται για σχετικά ευκατάστατο οικονομικά ανδρόγυνο Ρομά που διαμένει σε κανονικό σπίτι στον οικισμό του νησιού.

Εάν διαπιστωθεί ότι ο 24χρονος είναι ο Μπεν, τονίζει η εφημερίδα, τότε θα επαληθευτεί η δικογραφία που είχε σχηματίσει η Αστυνομία για την υπόθεση, σύμφωνα με την οποία ο μικρός είχε απαχθεί στην Κω από τσιγγάνους.

news.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου