ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη για εμπορία και αρπαγή ανηλίκου στο ζευγάρι από το Ζεφύρι

ποινική-δίωξη-για-εμπορία-και-αρπαγή-α-613380

Ποινική δίωξη για εμπορία και αρπαγή ανηλίκου από κοινού, άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 53χρονου και της 48χρονης που συνελήφθησαν στο Ζεφύρι, μετά από καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Aνηλίκων , ότι είχαν στο σπίτι τους ένα νεογέννητο κορίτσι, του οποίου δεν ήταν οι βιολογικοί γονείς.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, κατά την εξέταση των κατηγορουμένων προέκυψε ότι τον περασμένο Μάρτιο παρέλαβαν από γυναίκα Ρομά, στην περιοχή του Ζεφυρίου, βρέφος το οποίο είχε γεννηθεί στις 25 Φεβρουαρίου του 2013 από άλλη γυναίκα Ρομά, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι αγόρασαν το παιδί, επειδή οι ίδιοι δεν μπορούσαν να αποκτήσουν με τη μεσολάβηση μιας γυναίκας με το όνομα «Κατερίνα».

Στη δικογραφία πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει κατάθεση γειτόνισσας η οποία υποστηρίζει πώς είχε δει την 48χρονη να κυκλοφορεί στο δρόμο με μαξιλάρι στην κοιλιά, προσποιούμενη την έγκυο.

Το κοριτσάκι, μετά από εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων για εξετάσεις.

Οι αρχές προσανατολίζονται να ζητήσουν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κατηγορουμένων ώστε να διαπιστώσουν αν πράγματι υπήρξαν συνεννοήσεις για την υπόθεση με τη γυναίκα με το όνομα «Κατερίνα» , ενώ ήδη έχει δοθεί εντολή να υποβληθεί το παιδί σε τεστ DNA.

naftemporiki.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου