ΕΛΛΑΔΑ

Διάσημοι Έλληνες θα τρέξουν στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών 2013

διάσημοι-έλληνες-θα-τρέξουν-στον-κλασ-614450

Δεκαπέντε διάσημοι Έλληνες, μετά από πρόσκληση της WIND, επίσημου χορηγού του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών και ονομαστικού χορηγού των αγώνων 5 και 10 χλμ. θα είναι πρεσβευτές της «ΕΛΕΠΑΠ» και της «ΦΛΟΓΑΣ» και θα τρέξουν με τα χρώματα της ομάδας WIND Running Team στη μεγάλη διοργάνωση της 10ης Νοεμβρίου.

Πρόκειται για τους Εύα Αντωνοπούλου, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Σία Κοσιώνη, Μαρία Κουσούνη, Μαρία Μπακοδήμου, Μαρία Μπεκατώρου, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Νικολέτα Ράλλη, Φώτης Σεργουλόπουλος, Εύη Φραγκάκη καθώς και οι Ολυμπιονίκες του ανσάμπλ στο Σύδνεϋ, Ειρήνη Αϊδινή, Εύα Χριστοδούλου, Χαρά Καρυάμη και Κλέλια Πανταζή.

Με την ενεργό συμμετοχή τους στην WIND Running Team θα στηρίξουν το έργο της «ΕΛΕΠΑΠ» για τα παιδιά με αναπηρία καθώς και της «ΦΛΟΓΑ» για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες, καθώς για κάθε «πρεσβευτή», η WIND θα προσφέρει στα ιδρύματα το ποσό των 1.000 ευρώ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση των πρεσβευτών, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND, κ. Γιώργος Τσαπρούνης δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που η WIND ξεκίνησε τη χορηγία του Κλασικού Μαραθώνιου της Αθήνας, θέλησε στον πυρήνα αυτής της χορηγίας να βάλει την κοινωνική προσφορά, ώστε αυτός ο αγώνας να είναι πραγματικά Για Όλους. Ευχαριστούμε θερμά τους πρεσβευτές που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας να τρέξουν με τα χρώματα της WIND Running Team για να στηρίξουν τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Όλοι μαζί το πρωί της Κυριακής 10 Νοεμβρίου θα βρεθούμε στην εκκίνηση για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης».

Η Αντιπρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ κ. Ηρώ Κόβα από την πλευρά της ευχαρίστησε την WIND για τη στήριξή της για δεύτερη χρονιά: «Σας ευχαριστώ θερμά. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει ένα συμβόλαιο ζωής μαζί. Ευχαριστούμε πολύ τους πρεσβευτές μας και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Όλη αυτή η ενέργεια του Μαραθώνιου μας δίνει πολύ δύναμη και βοηθάει τα παιδάκια μας. Έχουμε 1500 παιδιά σε όλη την Ελλάδα, 200 εργαζομένους επιστημονικά εκπαιδευμένους και έχουμε ανάγκη κάθε έναν από εσάς».

Η Πρόεδρος της «ΦΛΟΓΑ» κ. Μαρία Τρυφωνίδου παρευρέθηκε στην εκδήλωση και δήλωσε: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα την WIND. Εκτός από την οικονομική υποστήριξη που έχουμε, μας δίνεται η δυνατότητα να προβάλουμε τη ΦΛΟΓΑ και το έργο της κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Η ΦΛΟΓΑ ασχολείται με το παιδί με καρκίνο και τις ανάγκες του και η αρωγή που μας προσφέρετε είναι πολύτιμη».

Η Εύη Φραγκάκη που συμμετέχει για 2η χρονιά στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την WIND Running Team τόνισε: «Ήταν εκπληκτική αυτή η γιορτή που ζήσαμε πέρυσι και κυρίως από την στιγμή που τρέχαμε στους δρόμους της Αθήνας με σκοπό να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά που εγώ λατρεύω και χαίρομαι να τα βλέπω χαμογελαστά».

Η Μαρία Μπεκατώρου που συμμετέχει για πρώτη φορά στο μεγάλο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός της Αθήνας, ανέφερε: «έχω να τρέξω πάρα πολλά χρόνια, αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που θα το κάνω για τα παιδιά και θα βοηθήσω στην ενίσχυση των δύο αυτών πολύ σημαντικών συλλόγων».

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου σημείωσε: «Επίσημα τρέχω για πρώτη φορά με την WIND Running Team. Αυτός θα είναι ο 5ος μαραθώνιος που κάνω και πιστεύω ότι θα είναι ο πιο δύσκολος. Στον αγώνα αυτό μετά τα 20 χιλιόμετρα είσαι μόνος σου και χρειάζεσαι μια βοήθεια. Βλέποντας αυτές τις μικρές φατσούλες είμαι σίγουρος ότι θα τερματίσω. Κάθε μου σκέψη θα είναι εδώ».

Η Νικολέτα Ράλλη που συμμετέχει για 3η χρονιά στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την WIND Running Team είπε: «Είναι πολύ μεγάλη η συγκίνηση που βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά. Πρέπει να είμαστε δίπλα τους κάθε μέρα κι όχι μόνο μια φορά το χρόνο. Αυτά τα παιδιά κάνουν το δικό τους Μαραθώνιο και πρέπει να τα στηρίζουμε».

Για δεύτερη χρονιά με την WIND Running Team στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας συμμετέχει η Ναταλία Δραγούμη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ξανατρέξω για να προσφέρω στο έργο που κάνουν η ΕΛΕΠΑΠ και η ΦΛΟΓΑ για τα παιδιά».

«Χαίρομαι πολύ που θα συμμετέχω για 2η χρονιά στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στα 5χλμ. με την WIND Running Team, για ένα τόσο σημαντικό σκοπό. Χαίρομαι με την προσπάθειά μας θα στηρίξουμε την ΕΛΕΠΑΠ και την ΦΛΟΓΑ», σημείωσε από την πλευρά της η Εύα Αντωνοπούλου.

Εκ μέρους των Ολυμπιονικών, η Ειρήνη Αϊδινή δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες που θα στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια και θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να τιμήσουμε τα παιδιά. Δεν είμαστε προπονημένες για αγώνα δρόμου αλλά σε αυτή τη διοργάνωση μετράει η συμμετοχή και όχι η διάκριση».

Η Σία Κοσιώνη θα βρίσκεται επίσης την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στην αφετηρία των 5χλμ., τρέχοντας για πρώτη φορά με τα χρώματα της WIND Running Team: «Μαραθώνιος σημαίνει δύναμη, αντοχή, υπέρβαση. Αυτό το μήνυμα θέλω να στείλω με τη συμμετοχή μου φέτος στον Κλασσικό Μαραθώνιο και χαίρομαι πάρα πολύ που μαζί με την WIND θα στηρίξουμε έμπρακτα τα παιδιά και τις οικογένειές τους που φροντίζουν η ΕΛΕΠΑΠ και η ΦΛΟΓΑ».

Η Μαρία Κουσουνή εκπροσωπώντας την Εθνική Λυρική Σκηνή θα τρέξει επίσης για 1η φορά στα 5χλμ. με την WIND Running Team: «Χάρηκα πάρα πολύ για την πρόταση της WIND να συμμετέχω στον Κλασσικό Μαραθώνιο. Πιστεύω στην κοινωνική στήριξη και θαυμάζω πάρα πολύ τους ανθρώπους που είναι δίπλα σε άλλους ανθρώπους και τους βοηθούν με οποιονδήποτε κοινωνικό, ιατρικό, ψυχικό τρόπο».

«Όταν μου έγινε η πρόταση για την συμμετοχή μου στον Μαραθώνιο της Αθήνας με τη WIND Running Team, εντάθηκα στην ομάδα αμέσως και μάλιστα στα 10 χιλιόμετρα. Γνωρίζοντας ότι φέτος τα χρήματα μοιράζονται σε 2 σωματεία, την ΕΛΕΠΑΠ και τη ΦΛΟΓΑ θα κάνω αυτήν την προσπάθεια γιατί πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε όλοι αρωγοί και να συνεισφέρουμε με τον καλύτερο εαυτό μας στην επίτευξη αυτού του μεγάλου σκοπού», τόνισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Συνολικά τα μέλη της WIND Running Team μαζί με τους 15 πρεσβευτές της ομάδας ξεπερνούν τους 1500 δρομείς και αποτελούν τη μεγαλύτερη ομάδα που έχει λάβει ποτέ μέρος στους αγώνες του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου