Στο μικροσκόπιο το οπλοστάσιο και τα οικονομικά του Πάλλη

Τελευταία ενημέρωση: 2013-10-19, 15:02:56
Στο μικροσκόπιο το οπλοστάσιο και τα οικονομικά του Πάλλη

Ένα προς ένα ανοίγονται τα κοντέινερ που εντόπισε η αστυνομία στο μουσείο του φυγόδικου επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη.

Έως αργά το βράδυ της Παρασκευής η αντιτρομοκρατική είχε ανοίξει λιγότερα από δέκα.

Στο μεταξύ το προφίλ του επιχειρηματία περιγράφουν «Τα Νέα». Ο 52χρονος που καταζητείται από τις αρχές είχε για πολλά χρόνια επαφές με πολιτικούς, εισαγγελείς, εκδότες, δικαστικούς, αστυνομικούς και επιχειρηματίες.

Συχνά η επικαιρότητα έχει συνδέσει τον Πάλλη με τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη. Όπως γράφει η εφημερίδα ο Ρέστης πάντρεψε τον Πάλλη.

Η εφημερίδα τον περιγράφει ως θηριώδη, αθυρόστομο και χωρίς μόρφωση επικαλούμενη ανθρώπους που τον έχουν γνωρίσει. Κυκλοφορούσε σε σκοπευτικές λέσχες και είχε για συνοδεία του άγριους φουσκωτούς.

Σήμερα οι αρχές έχουν χάσει τα ίχνη του, αλλά αυτά είναι ορατά για τον σμηνία πενταετούς θητείας στην πολεμική αεροπορία.

Όπως γράφει η εφημερίδα έχει παρουσιαστεί ως εφοπλιστής, αλλά δεν έχει πλοία, έχει συνεργαστεί με μοναστήρια ως οικονομικός σύμβουλος σε αγοραπωλησίες, έκανε τον τηλεφωνικό πάροχο στην Αφρική, τον ιδιοκτήτη ροζ γραμμών και τον διπλωμάτη.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά» έχει καταφύγει, δυτικά της Αφρικής. Αυτό εκτιμούν οι Αρχές. Μέχρι πριν από τέσσερις μήνες ο Πάλλης συστηνόταν ως πρόξενος του Σάο Τομέ στην Ελλάδα, παρ, ότι δεν υφίσταται τέτοιο προξενείο στη σχετική λίστα του υπουργείου Εξωτερικών, και είχε βαφτίσει «προξενείο» την πολυτελή κατοικία του στο Πανόραμα της Βούλας.

Από την αρχή της χρονιάς σύμφωνα με πληροφορίες, και μετά από συνεχείς καταγγελίες, οι διωκτικές αρχές στο σύνολό τους, από την Ασφάλεια και την ΕΥΠ μέχρι το Λιμενικό και το ΣΔΟΕ, ερευνούσαν τις δραστηριότητές του, ωστόσο ο πρώην υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνέχιζε απτόητος τη δράση του, χωρίς έως σήμερα να έχει αποκαλυφθεί ποιοι τον προστάτευαν.

newsbeast.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
5
=