Μήνυμα Anonymous για τη Χρυσή Αυγή

Τελευταία ενημέρωση: 2013-10-10, 20:40:24
Μήνυμα Anonymous για τη Χρυσή Αυγή

Βίντεο με μήνυμα προς τη Χρυσή Αυγή ανήρτησαν στο youtube οι Αnonymous.

«Τα συγκλονιστικά γεγονότα σχετικά με τη δολοφονία του Έλληνα ράπερ αντιφασίστα, Παύλου Φύσσα, από ένα μέλος του ναζιστικού κόμματος «Χρυσή Αυγή», έχουν κάνει, για άλλη μία φορά, τα πράγματα σαφή. Η Ελλάδα βρίσκεται σε μία περίοδο έντονης πολιτικής ριζοσπαστικοποίησης που προέρχεται από την οικονομική μιζέρια, με αποτέλεσμα, το μίσος εναντίον των ξένων ή άλλων κοινωνικών ομάδων και κινημάτων», τονίζουν.

«Η Χρυσή Αυγή επένδυσε στην απελπισία των ανθρώπων, καταφέρνοντας να μπει στο κοινοβούλιο, μετασχηματίζοντας έτσι την εγκληματική της οργάνωση σε πολιτικό κόμμα», αναφέρουν οι Anonymous και προσθέτουν ότι «τραυματίζετε και σκοτώνετε ανθρώπους που δεν σας έκαναν τίποτα, για την ευχαρίστησή σας».

«Είστε δολοφόνοι και εχθροί της δημοκρατίας. Αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί να συνεχιστεί και δεν θα είναι πλέον ανεκτή. Έχετε καταδικαστεί για πολλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Οι ενέργειές σας θα έχουν επιπτώσεις. Αυτό το κόμμα θα σταματήσει για πάντα και η φωνή του θα παύσει από το διαδίκτυο», σημειώνουν και καλούν «όλους τους Anonymous, τους αδερφούς και τις αδερφές μας, στις 26 Οκτωβρίου να αναλάβουν δράση».

voria.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=