ΕΛΛΑΔΑ

Οριστική έξωση της «ΦΩΚΑΣ» από την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

οριστική-έξωση-της-φωκασ-από-την-μητ-644197

Προς νέο διαγωνισμό για την μίσθωση του καταστήματος της οδού Τσιμισκή – Στο «δρόμο» δεκάδες εργαζόμενοι

Την οριστική έξωση της εταιρείας «ΦΩΚΑΣ» από το κτίριο της οδού Τσιμισκή, στην Θεσσαλονίκη, προανήγγειλε η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, η οποία και αποτελεί κάτοχος του εν λόγω κτιρίου.

Η εταιρεία «ΦΩΚΑΣ» δεν αντεπεξήλθε στις οικονομικές της υποχρεώσεις έναντι της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και ως εκ τούτου, η Μητρόπολη έβαλε «λουκέτο» στο κατάστημα, οδηγώντας στην ανεργία δεκάδες εργαζόμενους της εταιρείας.

Μάλιστα, η Μητρόπολη όρισε τον Θ. Ζερβά, ως νομικό σύμβουλο της, προκειμένου να πραγματευτεί την μετέπειτα δικαστική διαδικασία.

Παράλληλα, η Μητρόπολη προτίθεται να διεξαγάγει νέο διαγωνισμό για την μίσθωση του καταστήματος.

Σε δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ, ο κ. Ζέρβας, επιβεβαίωσε ότι η επιχείρηση «έχασε» την προθεσμία (σ.σ. έληγε στις 2 μετά το μεσημέρι).

Ως γνωστόν, το ποσό αφορά σε οφειλές της επιχείρησης για την μη καταβολή ενοικίου προς την μονή Αγίας Θεοδώρας. Στη συνεδρίαση του σήμερα, το ηγουμενοσυμβούλιο όρισε τον κ. Ζέρβα αρμόδιο να συντάξει εισήγηση που θα αναφέρει το ιστορικό της συνεργασίας των δύο πλευρών και την οποία θα καταθέσει την Τρίτη, οπότε και θα γίνει νέα συνεδρίαση για το θέμα.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου