ΕΛΛΑΔΑ

Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο, είπε ο Δένδιας στο CNN για τη Χρυσή Αυγή

το-μαχαίρι-θα-φτάσει-στο-κόκκαλο-είπε-ο-649089

«Στόχος είναι να καθαρίσουμε εντελώς την ελληνική αστυνομία», σχολίασε σχετικά με τις σχέσεις της Χ.Α. με τα σώματα ασφαλείας

Συνέντευξη στο CNN παραχώρησε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, ο οποίος μίλησε για τη Χρυσή Αυγή, αλλά και για τις εξελίξεις στη χώρα μας σχετικά με αυτή την υπόθεση.

Ο κ. Δένδιας, επανέλαβε ότι η Χρυσή Αυγή είναι μία εγκληματική οργάνωση και τόνισε ότι οι έρευνες θα προχωρήσουν σε βάθος.

Σε ερώτηση για ποιο λόγο η κυβέρνηση έδρασε αυτή τη δεδομένη στιγμή και όχι νωρίτερα, έπειτα και από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο κ. Δένδιας είπε: «Η κυβέρνηση δεν έδρασε τώρα. Αυτό που άλλαξε μετά τη δολοφονία του Φύσσα ήταν ότι ήμασταν έτοιμοι να αποδείξουμε τη δράση της και να να συντάξουμε σχετική έκθεση».

«Η γραμμή μας είναι ξεκάθαρη», πρόσθεσε ο κ. Δένδιας, επισημαίνοντας ότι με εντολή Σαμαρά οι έρευνες θα πάνε όσο πιο μακριά γίνεται.

Όσον αφορά στις σχέσεις της Χρυσής Αυγής με τα σώματα ασφαλείας ο υπουργός τόνισε πως «στόχος είναι να καθαρίσουμε εντελώς την ελληνική αστυνομία».

Ο κ. Δένδιας, ακόμη, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή από ένα κόμμα με πολύ χαμηλά ποσοστά, μπήκε μέσα στη Βουλή.

«Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του κόσμου στράφηκε στη Χρυσή Αυγή λόγω της κατάστασης στη χώρα μας από την οικονομική κρίση».

«Ο Νεοναζισμός είναι μη αποδεκτός στην Ελλάδα», ξεκαθάρισε, μεταξύ άλλων.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου