ΕΛΛΑΔΑ

Μουζουράκης – Παπάζογλου στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής;

μουζουράκης-παπάζογλου-στο-στόχαστ-652657

Τα «θύματα» της Χρυσής Αυγής φαίνεται ότι επεκτείνονται και στον καλλιτεχνικό χώρο, μιας και αναφορές που έχουν σταλεί στον Άρειο Πάγο τονίζουν ότι ανάμεσα στα θύματα της εγκληματικής οργάνωσης ήταν η τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Σοφία Παπάζογλου δέχθηκε επίθεση την 1η Οκτωβρίου του 2009 στον σταθμό του μετρό στην Κατεχάκη, όταν άγνωστοι της επιτέθηκαν με σπρέι πιπεριού, επειδή πέταξε στα σκουπίδια προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής.

Ο Πάνος Μουζουράκης αναφέρει ότι ξυλοκοπήθηκε και του πέταξαν επίσης σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο, έξω από τη μουσική σκηνή «Οξυγόνο», γιατί στο πρόγραμμά του προβαλλόταν ένα χιουμοριστικό video για την 28η Οκτωβρίου.

Η δικαιοσύνη ερευνά, σύμφωνα με την εφημερίδα, με προσοχή και αυτές τις δύο υποθέσεις, που έρχονται να προστεθούν στη σωρεία εγκληματικών ενεργειών για τις οποίες κατηγορούνται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, όπως επίσης βουλευτές και στελέχη του ναζιστικού μορφώματος.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου