ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός ασελγούσε σε ανήλικη κόρη συναδέλφου του!

αστυνομικός-ασελγούσε-σε-ανήλικη-κόρ-655483

Ο ένστολος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα – Δύο δικογραφίες σχηματίσθηκαν εις βάρος του

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου η είδηση ότι ένας 45χρονος αστυνομικός φέρεται να είχε ασελγήσει κατ’ επανάληψη σε βάρος ενός 14χρονου κοριτσιού, το οποίο μάλιστα είναι κόρη συναδέλφου του. Ωστόσο, συνελήφθη για… οπλοκατοχή, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν εκατοντάδες σφαίρες τα οποία κατείχε παράνομα!

Αυτό ήταν μόνο το πρόσχημα για να δρομολογηθούν οι έρευνες για την καταγγελία που έγινε πριν από μέρες στις αστυνομικές αρχές από φίλες της 14χρονης, η οποία βρίσκεται υπό την επίβλεψη ψυχολόγου και έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας θα ρίξουν φως στην υπόθεση ασέλγειας που φέρεται να συνέβη τουλάχιστον δυο φορές τον Ιούνιο. Ο ίδιος ο αστυνομικός φέρεται να αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε παρενοχλήσει το κορίτσι εκμεταλλευόμενος τη συναδελφική και φιλική σχέση που είχε αναπτύξει με την οικογένειά του.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, όμως, οι άνδρες της Ασφαλείας Ρεθύμνου έκαναν έρευνα στο σπίτι του συναδέλφου τους και ανακάλυψαν 1.000 φυσίγγια, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από όσα δικαιούται να έχει στην κατοχή του. Έτσι, συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή και παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε και με τις δύο σχηματισθείσες δικογραφίες και, αν διαπιστωθεί ότι διέπραξε το αδίκημα της ασέλγειας, θα του ασκηθεί δίωξη και γι’ αυτό.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου