ΕΛΛΑΔΑ

Το Ηράκλειο προσκαλεί τους μεγαλύτερους ομίλους κρουαζιέρας

το-ηράκλειο-προσκαλεί-τους-μεγαλύτερ-660544

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου στην Ευρωπαϊκή έκθεση κρουαζιέρας που πραγματοποιείται στο Αμβούργο από τις 24 έως 26 Σεπτεμβρίου 2013

Επιχειρηματικές συναντήσεις με όλες τις σημαντικές εταιρείες κρουαζιέρας που δραστηριοποιούνται στη Μεσόγειο, όπως οι TUI CRUISES, MSC, PULLMAN TOURS, COSTA CROCIERE, LOUIS CRUISES, κτλ. για να αναλυθούν και παρουσιαστούν οι νέες υποδομές και τα νέα “project” του λιμανιού του Ηράκλειου έχει προγραμματίσει η διοίκηση του Οργανισμού στο πλαίσιο της συμμετοχής του ΟΛΗ στην Ευρωπαϊκή έκθεση κρουαζιέρας που πραγματοποιείται στο Αμβούργο από τις 24-26 Σεπτεμβρίου 2013.

Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν η νέα κλιματιζόμενη τέντα για την υποδοχή επιβατών ’Home-port’ στο λιμάνι Ηράκλειου και το “cruise terminal” που θα γίνει στο Αεροδρόμιο Ηράκλειου. Αλλά και η συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το ΙΤΕ για το «διαδραστικό παιχνίδι» και τις έξυπνες εφαρμογές που θα εγκατασταθούν στο λιμάνι.

«Μετά τα καλά νέα για τον φετινό χειμώνα (έξτρα προσεγγίσεις) υπάρχει έντονος προβληματισμός από τις εταιρείες κρουαζιέρας για το τι συμβαίνει κοντά στην περιοχή μας. Ελπίζουμε να μην επηρεάσει το τι θα γίνει του χρόνου», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κος. Ι. Μπρας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, όπου συμμετέχουν όλα τα ηγετικά στελέχη των εταιρειών κρουαζιέρας, σε ερώτηση του κου. Μπρα για τις προοπτικές της νέας αγοράς της Ρωσίας, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον. Μάλιστα στο περιθώριο του συνεδρίου δύο μεγάλες εταιρείες ζήτησαν από τον πρόεδρο του ΟΛΗ ιδιαίτερη συνάντηση, στα κεντρικά τους γραφεία.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου