ΕΛΛΑΔΑ

«Κανένας υπάλληλός μας δεν μετείχε στο περιστατικό»

κανένας-υπάλληλός-μας-δεν-μετείχε-στ-667097

Διαψεύδει το ιταλικό προξενείο ότι χθες στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο συλληφθείς Ιταλός συνταξιούχος ήταν υπάλληλος του προξενείου.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του προξενείου έστειλε επιστολή διαμαρτυρόμενος για την είδηση που κυκλοφόρησε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στην Πάτρα ζητώντας μάλιστα να καταστεί σαφές ότι ουδέποτε ενεπλάκη υπάλληλος του Προξενείου με τον Ιταλό που συνελήφθη χθες.

Στο μεταξύ, σήμερα το patrastimes.gr, το οποίο χθες ανέφερε ότι στο επεισόδιο πρωτοστατούσε Ιταλός συνταξιούχος αστυνομικός, σήμερα ανασκευάζει, λέγοντας ότι τελικά πρόκειται για συνταξιούχο αξιωματικό του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού. Μάλιστα, στο δημοσίευμά τους αναφέρουν ότι σήμερα οδηγείται στο αυτόφωρο αφού, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, απείλησε με όπλο τους συγκεντρωμένους έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Ο άνδρας όπως είπε στους αστυνομικούς βρισκόταν στο αυτοκίνητο, μάρκας Ford Focus μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγό του και την πεθερά του και εγκλωβίστηκε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, διαδηλωτές από τον αντιεξουσιαστικό χώρο έριξαν μία μολότοφ προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ενώ μια δεύτερη έσκασε δίπλα στο αυτοκίνητο του Ιταλού.

Έτσι αυτός, όπως και ο ίδιος είπε, κατέβηκε από το όχημα, βγάζοντας ένα όπλο και το έστρεψε εναντίον των διαδηλωτών, φωνάζοντάς τους να μην πλησιάσουν.

newsbeast.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου