ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ αρχίζουν καταλήψεις και πορείες

λαμία-εργαζόμενοι-της-λαρκο-αρχίζουν-688398

Kατάληψη στο κτίριο της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία, στο πλαίσιο μιας σειράς κινητοποιήσεων που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ θα πραγματοποιήσουν μετά την είδηση του ξαφνικού λουκέτο, που πρότεινε η Tρόικα.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, στην πλατεία Ελευθερίας βρίσκονται ήδη τα ΜΑΤ και ισχυρή αστυνομική δύναμη για κάθε ενδεχόμενο. Στην ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι τονίζουν πως «θα χυθεί αίμα» και πως θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τη δουλειά τους:

’«Κύριοι της Κυβέρνησης , γιατί ξεπουλάτε τον ορυκτό πλούτο της χώρας που είναι εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα; Γιατί εκποιείτε με αυτόν τον τρόπο τη ΛΑΡΚΟ που είναι Στρατηγικής Σημασίας εταιρία για τη χώρα και την ελληνική οικονομία;
Τα λάθη κάποιων τεχνοκρατικών ΒΑΜΠΙΡ και κολαρογιακάδων του ΤΑΙΠΕΔ δεν θα τα πληρώσουν οι εργαζόμενοι! Δεν μπορείτε να αφανίσετε έξι Νομούς της χώρας επειδή εσείς βλέπετε μόνο νούμερα!

Δεν μπορείτε να κλείσετε την πιο ιστορική βιομηχανία της χώρας που παράγει σιδηρονικέλιο και είναι καθαρά εξαγωγική αφήνοντας 1 εκατομ. Δολάρια ημερησίως στη χώρα και στην οικονομία! Δεν μπορείτε κύριοι της κυβέρνησης να κλείσετε έναν κύκλο εργασιών της ΛΑΡΚΟ που απαρτίζεται από 12.500 ΑΦΜ! Δεν μπορείτε να στεγνώσετε ακόμα την οικονομία και να φτιάξετε στρατιές ανέργων γιατί έτσι επιθυμεί η ΤΡΟΙΚΑ» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου