ΕΛΛΑΔΑ

Ρ. Δούρου: Η δόση εξυπηρετεί μόνο τους δανειστές

ρ-δούρου-η-δόση-εξυπηρετεί-μόνο-τους-δ-722514

Την απόφασή του για την καταβολή τελικά της δόσης των 6,1 και όχι των 8,1 δισ. ευρώ και τις δεσμεύσεις που συνεπάγεται για τη χώρα και την ελληνική κοινωνία, επικρίνει η υπεύθυνη εξωτερικών θεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

«Στο ίδιο έργο θεατές, αλλά κάθε φορά οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι νέοι, μετά από τη συμφωνία του Γιούρογκρουπ, βγαίνουν φτωχότεροι» τονίζει η κυρία Δούρου, επισημαίνοντας ότι «η δόση δεν εξυπηρετεί σε τίποτε την πραγματική οικονομία παρά τους δανειστές. Και με τα προαπαιτούμενα με τα οποία συνδέεται (χιλιάδες απολύσεις δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων, μονιμοποίηση χαρατσιών και περαιτέρω ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας) συνεπάγεται μεγαλύτερη κοινωνική και οικονομική καταστροφή από τους ’’πρόθυμους’’ της δικομματικής κυβέρνησης».

Κατά τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «αποδεικνύεται ξανά ότι στον κατήφορο αυτό δεν μπορεί να υπάρξει παρά ένα τέλος: η δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου. Μια ανατροπή που μπορεί να σημάνει και την αρχή του τέλους για την ευρωλιτότητα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου