ΕΛΛΑΔΑ

Κασιδιάρης: «Οι υδρογονάνθρακες δεν είναι μακαρόνια»

κασιδιάρης-οι-υδρογονάνθρακες-δεν-ε-723155

«Οι υδρογονάνθρακες δεν είναι μακαρόνια», ήταν η απάντηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, στην τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Ασημάκη Παπαγεωργίου.

Ο αν. υπουργός, μετά από ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Κασιδιάρης, είπε από το βήμα της Βουλής -μεταξύ άλλων- πως «οι μελέτες σεισμικότητας δείχνουν ότι υπάρχουν ενδείξεις κοιτασμάτων» και πρόσθεσε ότι «το επόμενο στάδιο αφορά μελέτη χωροθέτησης προκειμένου να βγουν τα οικόπεδα για να γίνουν οι έρευνες και να διαπιστωθεί πόσο μεγάλο είναι το κοίτασμα και εάν είναι εκμεταλλεύσιμο»

Όμως έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος ζήτησε από το υπουργείο να αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το όλο θέμα.

Επίσης επεσήμανε ότι «στο κείμενο που μας μοιράσατε αντί για ελληνικούς υδρογονάνθρακες αναφέρεται υδατάνθρακες. Εδώ δεν μιλάμε για μακαρονάδες. Προφανώς ο υπάλληλος του υπουργείου που έγραψε το κείμενο θα φανταζόταν παστίτσιο».

Να σημειωθεί πως ο κ. Παπαγεωργίου αναφέρθηκε και στον αγωγό TAP σημειώνοντας ότι η επένδυση στην Ελλάδα είναι ύψους 1,5 δις ευρώ ενώ θα δημιουργηθούν 2.000 εργασίες άμεσα και 10.000 έμμεσα, ενώ τόνισε ότι τα φορολογικά οφέλη θα ξεπεράσουν τα 320 εκατ. ευρώ.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου