ΕΛΛΑΔΑ

Βολές Σκανδαλίδη κατά Σαμαρά: «Ηθελε εκλογές αλλά δεν μπόρεσε να τις κάνει»

βολές-σκανδαλίδη-κατά-σαμαρά-ηθελε-ε-723257

Βολές προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκανδαλίδης «ο Πρωθυπουργός επέλεξε τη ρήξη στο ζήτημα της ΕΡΤ για να πάει σε εκλογές επειδή δε βγαίνει το πρόγραμμα και ανέκρουσε πρύμνα γιατί δε του βγήκε. Παρά το λάθος του Φώτη Κουβέλη δεν μπορούμε να παραβλέπουμε τη νοοτροπία του Αντώνη Σαμαρά για επιμονή στη λειτουργία μονοκομματικής Κυβέρνησης».

«Κατά συνέπεια», συμπλήρωσε ο Κώστας Σκανδαλίδης «δεν μπορούμε να μιλάμε για στρατηγική συμφωνία με τη ΝΔ ως τη μόνη προοπτική για τη χώρα. Εξάλλου η ίδια στελέχωση της Κυβέρνησης, από τη πλευρά της ΝΔ, την εμφανίζει τρία κλικ δεξιότερα».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός εξέφρασε παράλληλα την ανησυχία του για το γεγονός ότι « δεν υπάρχει ακόμη γραπτό κείμενο για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας» και όπως είπε «οφείλουμε σταθερά να το απαιτήσουμε, να το διαμορφώσουμε άμεσα και να το επικυρώσουμε».

«Σε κάθε περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι συμμετέχοντας στη Κυβέρνηση να προχωρούμε βήμα βήμα και να κρίνουμε κάθε φορά τι ψηφίζουμε ή όχι» υπογράμμισε.

Επίσης, έκανε λόγο για «συνειδητή αμαύρωση της εικόνας του Ανδρέα Παπανδρέου», τονίζοντας :

«Νιώθω υποχρέωση απέναντι στη διαδρομή μου και την παράταξη που υπηρετώ να αντισταθώ σε αυτό που συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια και κορυφώνεται τον τελευταίο καιρό : Στην απόλυτη παραχάραξη της ιστορίας, της διαδρομής και της προσφοράς του ΠΑΣΟΚ και στην συνειδητή αμαύρωση της εικόνας του Α. Παπανδρέου. Καμιά παράταξη που βουλιάζει στην αμνησία και την αμεριμνησία της δεν έχει μέλλον».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου