ΕΛΛΑΔΑ

«Φλέγεται» η Αττική- Απειλήθηκαν σπίτια σε Μαρκόπουλο και Θρακομακεδόνες

φλέγεται-η-αττική-απειλήθηκαν-σπίτ-724918

Η πυρκαγιά στο Πανόραμα Πάρνηθας στην περιοχή των Θρακομακεδόνων απείλησε σπίτια ωστόσο η Πυροσβεστική κατάφερε να την θέει υπό έλεγχο. Στο σημείο έσπευσαν 13 οχήματα της πυροσβεστικής και 30 πυροσβέστες, ενώ από αέρως επιχειρούν δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πευκενέας, στα Μέγαρα Αττικής μαίνεται από το μεσημέρι. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο ομάδες πεζόπορο τμήμα και δύο αεροσκάφη, ενώ η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Την ίδια ώρα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε και σε δασική περιοχή στην περιοχή Αμφιάρειο στοΜαρκόπουλο Αττικής όπου νωρίτερα απειλήθηκαν σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 2 πυροσβεστικά αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην περιοχή πνέουν άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά η πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Η τέταρτη πυρκαγιά μαίνεται σε δασική περιοχή στον Άγιο Γεώργιο Κορωπίου. Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 18 οχήματα, ενώ γίνεται εκτροπή των οχημάτων για τη διευκόλυνση της κίνησης των πυροσβεστικών που συμμετέχουν στην κατάσβεση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου