ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η τραγωδία με τις τέσσερις 16χρονες

συγκλονίζει-η-τραγωδία-με-τις-τέσσερι-724946

Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος του ελληνικού βόλεϊ και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού στο άκουσμα της τραγικής είδησης, ότι τέσσερις 16χρονες βολεϊμπολίστριες, καθώς και η μητέρα μιας εξ αυτών, βρήκαν τραγικό θάνατο τα ξημερώματα στον Άγιο Στέφανο Αττικής.

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σοκαρισμένη, όπως και όλος ο κόσμος του αθλήματος, από την είδηση του τραγικού δυστυχήματος στον Άγιο Στέφανο Αττικής, εκφράζει την βαθιά θλίψη της για τον άδικο χαμό των τεσσάρων αθλητριών της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου.

Παράλληλα, η ΕΟΠΕ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στις οικογένειες και τους συγγενείς των θυμάτων και ανακοινώνει ότι στους αγώνες του Σαββατοκύριακου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των άτυχων κοριτσιών», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΟΠΕ.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 3.00 τα ξημερώματα στον Άγιο Στέφανο Αττικής. Το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα του ενός κοριτσιού, 41 ετών, ξέφυγε από την πορεία του, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ εκινείτο στην οδό Τραπεζούντος και προσέκρουσε διαδοχικά σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και σε ένα τοιχίο. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν η οδηγός, η κόρη της και οι τρεις 16χρονες φίλες της. Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, η γυναίκα και τα τέσσερα κορίτσια επέστρεφαν από χοροεσπερίδα.

Σχετικά άρθρα : Νεκρά τέσσερα 16χρονα κορίτσια και μία 41χρονη σε τροχαίο στον Αγ.Στέφανο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου