ΕΛΛΑΔΑ

MANA KAI KOΡΗ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

mana-kai-koρη-σκοτωσαν-τον-συνοριακο-φρουρο-στ-726021

Απρόβλεπτη εξέλιξη παρουσίασε η διερεύνηση της δολοφονίας του 37χρονου συνοριακού φρουρού στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας καθώς, εκτός από την 42χρονη κουνιάδα του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας και η… πεθερά του που επίσης συμμετείχε στο φρικτό έγκλημα!..

Η 60χρονη μητέρα της «σατανικής» γυναίκας ομολόγησε ότι μαζί με την κόρη της επιτέθηκαν στον άτυχο υπαρχιφύλακα και πατέρα ενός παιδιού μέσα στο κτήμα τους στην περιοχή «Κιοσέικα», όταν καυγάδισαν λόγω των οικονομικών διαφορών που είχαν μετά το θάνατο της συζύγου του τον περασμένο Οκτώβριο.

Τον χτύπησαν με πέτρες και η 42χρονη τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με ένα πιστόλι το οποίο βρέθηκε κρυμμένο κοντά στο σημείο του εγκλήματος. Στη συνέχεια, τον αποτελείωσαν λιώνοντάς του το κρανίο με πέτρα!

Έπειτα, σκηνοθέτησαν τον τραυματισμό της 42χρονης στο κεφάλι για να παραπλανήσουν τις έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. Όμως, η έρευνα του καθηγητή Ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη αποκάλυψε την αλήθεια και η κουνιάδα αναγκάστηκε να ομολογήσει.

Στη συνέχεια, όταν ανακρίθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δεν άργησε να αποκαλύψει και τη συμμετοχή της μητέρας της.

Οι δυο διαβολικές γυναίκες συνελήφθησαν με εντάλματα της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου