ΕΛΛΑΔΑ

Στον Σκορπιό ο νέος ιδιοκτήτης του νησιού Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ με την κόρη του!

στον-σκορπιό-ο-νέος-ιδιοκτήτης-του-νησ-771627

Η Δευτέρα ήταν η πρώτη μέρα για τη νέα ιδιοκτήτρια του Σκορπιού Εκατερίνα Ριμπολόβλεφ και τον πατέρα της Ντιμίτρι πάνω στο νησί!

Οι δυο τους έφτασαν στο Σκορπιό με ελικόπτερο από το Άκτιο όπου στις 14.50 προσγειώθηκε το ιδιωτικό τους αεροπλάνο.

Χαμογελαστή, σεμνή και φιλόξενη συνομίλησε με το δήμαρχο Λευκάδας, Κώστα Αραβανή και τον αντιδήμαρχο Ελλομμένου, Γιάννη Καρτάνο, που τους περίμεναν στην βεράντα του κεντρικού κτιρίου του Σκορπιού καλεσμένοι της οικογένειας.

Ο δήμαρχος Λευκάδας μίλησε για την πρώτη συνάντηση:

«Τις τελευταίες ημέρες συναντηθήκαμε με τους εκπροσώπους της οικογένειας οι οποίοι μας προσκάλεσαν να βρεθούμε στο Σκορπιό κατά την άφιξη του κ. Ριμπολόβλεφ και της κόρης του. Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που οι νέοι ιδιοκτήτες στις πρώτες συνομιλίες που είχαμε μαζί τους δείχνουν ότι γνωρίζουν καλά την ιστορία αυτού του νησιού και τη σημασία της για την περιοχή. Έδειξαν δε ότι η πρόθεσή τους είναι ο Σκορπιός να γίνει ησυχαστήριο γι αυτούς, την οικογένεια και τους φίλους τους. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι από τις συνομιλίες που είχαμε προτεραιότητά τους είναι η προστασία του περιβάλλοντος και της παράδοσης της ναυαρχίδας του τουρισμού στο Ιόνιο που είναι ο Σκορπιός. Ελπίζουμε ότι οι νέοι ιδιοκτήτες θα δώσουν και πάλι ζωή στο νησί και η παρουσία τους σε αυτό θα βοηθήσει και την περιοχή μας».

Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι νέοι ιδιοκτήτες του νησιού ο Ρώσος επιχειρηματίας, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ και η κόρη του Εκατερίνα, έδειξαν ενημερωμένοι για την ιστορία του Σκορπιού από την πρώτη στιγμή!

Ωστόσο, αναμένεται να προχωρήσουν σε πλήρη ανακαίνιση των οικημάτων που υπάρχουν στο νησί. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θα χαλάσουν η φυσιογνωμία των σπιτιών, αλλά επιθυμούν να αναδειχθεί περισσότερο η αρχιτεκτονική που είχε επιλέξει ο Αριστοτέλης Ωνάσης τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους.

Το βράδυ της Τρίτης θα γίνει ένα πάρτι στην κεντρική βεράντα της βίλας, όπου εκεί έπινε τον καφέ του ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

lefkadapress

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου