ΕΛΛΑΔΑ

Επιδεινώθηκε η υγεία ενός από τους οχτώ τραυματίες αστυνομικούς στις Σκουριές

επιδεινώθηκε-η-υγεία-ενός-από-τους-οχτ-779498

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο βαρύτερα τραυματισμένος αστυνομικούς από τους συνολικά οχτώ τραυματίες από σκάγια κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν την Κυριακή στις Σκουριές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του από το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν προκειμένου να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση.

Οι κάτοικοι της Ιερισσού, πάντως, κάνουν λόγο για «προβοκάτσια» και εξακολουθούν να βρίσκονται στα «μπλόκα» στις εισόδους του χωριού, προκειμένου να αποτρέψουν την παρουσία της Αστυνομίας. Έχουν στήσει οδοφράγματα στα δύο σημεία της εισόδου της, ωστόσο παραμένει ανοικτή μια λωρίδα ώστε να μην παρεμποδίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων.

Κάτοικοι της Χαλκιδικής έχουν συγκεντρωθεί και στα δικαστήρια Πολυγύρου όπου στις 12 το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένο να μεταφερθούν οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν την Κυριακή.

Την ίδια ώρα, ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Π. Γιαννάκη με εκπροσώπους των κατοίκων της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής, της Αστυνομίας, της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» κ.ά. για την εκτόνωση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες μέρες και τις καθημερινές εντάσεις που σημειώνονται με αφορμή τις εργασίες υλοτομίας στο δάσος Κάκκαβος.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η συνάντηση αναβλήθηκε (επ’ αόριστον) λόγω κωλύματος των εκπροσώπων της εταιρείας και της αστυνομίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου