ΕΛΛΑΔΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ :Συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικο ο προπονητής της εθνικής ομάδας κρίκετ

κερκυρα-συνελήφθη-για-ασέλγεια-σε-ανή-779804

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η αποκάλυψη ότι συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανήλικου αθλητή ο προπονητής της εθνικής ομάδας κρίκετ. Η σύλληψή του έγινε στο σπίτι του, μετά από καταγγελία που έκανε η οικογένεια του ανήλικου στην αστυνομία.

Ο προπονητής, ηλικίας 48 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη επ’ αυτοφώρω τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς της Ασφάλειας της Κέρκυρας, παρουσία εισαγγελέα, οι οποίο εισέβαλαν στο σπίτι του.

Τον έπιασαν να ασελγεί σε ανήλικο αγόρι – παίχτη της ομάδας και φέρεται να δήλωσε ότι πρώτη φορά προέβη σε τέτοια πράξη.

Ο 48χρονος κατηγορείται για ασέγεια σε βάρος ανηλίκου και αύριο το πρωί, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή.

Η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του αφορά, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, «κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ΄εξακολούθηση».

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την αστυνομία για το θέμα, μεταξύ άλλων, τονίζονται τα εξής:

«Ακολούθησε μεθοδική αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα(χθες), εντοπίστηκε ο ανήλικος να εισέρχεται και να παραμένει στην οικία του δράστη, στην Κέρκυρα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, παρουσία δικαστικού λειτουργού και κατά την έρευνα στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικο ο προπονητής της εθνικής ομάδας κρίκετ
  • είδη για ερωτικές πράξεις, με ενδείξεις χρήσης,
  • βοηθήματα για ερωτικές πράξεις,
  • ξυπνητήρι με κρυφή ενσωματωμένη κάμερα,
  • τρεις φορητοί και ένας σταθερός ηλεκτρονικός υπολογιστής
  • ένα αεροβόλο τυφέκιο τύπου flobert και
  • πλήθος μέσων αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (σκληροί δίσκοι, usb sticks κλπ),τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν ύπαρξη υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή – συμμετοχή του συλληφθέντα και σε άλλες συναφείς περιπτώσεις.
Ο 49χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας».

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου