ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Έγινε και αυτό – Μετά το τροχαίο ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο για να κοιμηθεί!

ηλεία-έγινε-και-αυτό-μετά-το-τροχαίο-783646

Η αστυνομία πήγε στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος δύο φορές – Διερχόμενοι οδηγοίπέρασαν τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης για νεκρό

Απίστευτο και όμως… ελληνικό. Ένας οδηγός αυτοκινήτου τράκαρε τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης στην περιοχή του Βουνάργου και τελικά πήγε στο νοσοκομείο μετά από δύο ώρες. Ο λόγος ήταν ότι κοιμήθηκε.

Το τροχαίο συνέβη στις 07.00 το πρωί όταν ένας οδηγός κατευθυνόμενος από το Βούναργο για την Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, προσέκρουσε πάνω σε μεταλλικό κάδο απορριμμάτων και κατέληξε σε αποστραγγιστικό κανάλι δίπλα στο δρόμο.

Όταν έφτασαν εκεί οι άνδρες της Τροχαίας Πύργου, τους είπε πως δεν έχει χτυπήσει. Βγήκε από το όχημα και περπάτησε προς το χωριό. Μετά από λίγο και ενώ η Τροχαία είχε αποχωρήσει, ο οδηγός επέστρεψε, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο… και κοιμήθηκε!

Διερχόμενοι οδηγοί από το σημείο αντιλήφθηκαν σχεδόν μετά από δύο ώρες πως μέσα στο αυτοκίνητο στο κανάλι, υπήρχε ένας άντρας που δεν φαινόταν να έχει τις αισθήσεις του. Κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία. Το προσωπικό των δύο τελευταίων υπηρεσιών έχοντας ξαναπάει στο σημείο αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, είδαν τον οδηγό μέσα στο όχημα να κοιμάται και τελικά αποφασίστηκε με το ΕΚΑΒ προληπτικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Πύργου. Από τη σύγκρουση με τον κάδο έχει γεμίσει σκουπίδια ο δρόμος στο σημείο του ατυχήματος.

newsit.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου