ΕΛΛΑΔΑ

Επιστήμη ο βιασμός για τον ειδικό φρουρό

επιστήμη-ο-βιασμός-για-τον-ειδικό-φρου-783842

Συγκεκριμένο μοτίβο είχε αναπτύξει ο ειδικός φρουρός που εδώ και σχεδόν έξι μήνες ήταν προφυλακισμένος για υπόθεση απόπειρας βιασμού νεαρής Ρεθυμνιώτισσας. Ήταν αυτό το “μοτίβο” που μαζί με το γενετικό του υλικό τον πρόδωσε και “δένει” την υπόθεση του, καθώς φαίνεται, καθ’έξιν βιαστή.

Ο ειδικός φρουρός, του οποίου το 6μηνο της προσωρινής κράτησης σύντομα έληγε, παραπέμπεται πλέον όχι μόνο για την απόπειρα βιασμού αλλά και για ένα βιασμό, καθώς τα αποτελέσματα εργαστηριακών ελέγχων οδήγησαν στον άνδρα ως δράστης βιασμού τουρίστριας από τη Φινλανδία.

Ο άνδρας, όπως προέκυψε, από τις καταθέσεις των θυμάτων, είχε αναπτύξει “ειδική τεχνική”, καθώς ακινητοποιούσε τα θύματά του, βάζοντας τα δύο δάχτυλα του χεριού του μέσα στο στόμα του εκάστοτε θύματος. Με τον τρόπο αυτό η γυναίκα όχι μόνο ακινητοποιούνταν, αλλά δεν μπορούσε ούτε να αναπνεύσει. Η “μεθοδολογία” αυτή είχε προκύψει από τις καταθέσεις των θυμάτων, αποδεικνύοντας ότι ο ειδικός φρουρός είχε αναγάγει το βιασμό σε επιστήμη, αναπτύσσοντας μάλιστα και κατάλληλες τεχνικές για να κάνει πράξη τη διαστροφή του.

Η εξέταση συμπληρωματικού γενετικού υλικού “έδεσε” την υπόθεση, καθώς προέκυψε ότι ο 29χρονος άνδρας εμπλέκεται και στο βιασμό μιας Φινλανδής τουρίστριας.

Για την υπόθεση του βιασμού θα σχηματιστεί συμπληρωματική δικογραφία και ο άνδρας θα παραπεμπφθεί και για τις δύο περιπτώσεις.

Πηγή cretalive.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου