Δένδιας: «Δεν μπορεί να γίνει αποδεικτή η απόπειρα δολοφονίας συνανθρώπων μας»

Τελευταία ενημέρωση: 2013-04-18, 13:30:43
Δένδιας: «Δεν μπορεί να γίνει αποδεικτή η απόπειρα δολοφονίας συνανθρώπων μας»

Χωρίς να κάνει αναφορά σε οικονομικούς μετανάστες, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας αναφέρθηκε στη δολοφονική επίθεση Ελλήνων εναντίον μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα της Ηλείας.

«Στην Ελληνική Δημοκρατία σήμερα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η οικονομική εκμετάλλευση εκατοντάδων ή και χιλιάδων συνανθρώπων μας, όπως και η διαβίωσή τους σε απαράδεκτες συνθήκες. Πόσω μάλλον η απόπειρα δολοφονίας τους», υπογράμμισε ο κ. Δένδιας αποδοκιμάζοντας ξεκάθαρα την οικονομική εκμετάλλευση των εργαζόμενων στις καλλιέργειες φράουλας. Είναι ενδεικτικό της στάσης του υπουργού Δημόσιας Τάξης ότι ο κ. Δένδιας χαρακτηρίζει την επίθεση εναντίον των μεταναστών απόπειρα δολοφονίας.

«Στην κατεύθυνση αυτή έχουμε την ενεργό συμπαράσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των νομοταγών πολιτών της Ηλείας και των τοπικών φορέων», τονίζει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και καταλήγει: «Αισθάνομαι την ανάγκη να επαναλάβω ότι η τήρηση του Νόμου είναι όχι μόνο αυτονόητη υποχρέωση όλων μας, αλλά και αναγκαίος όρος για την οικονομική ανάκαμψη της πατρίδας μας»

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
5
=