ΕΛΛΑΔΑ

Κανάκης: Δεν μπορεί να με εκβιάσει κανένας

κανάκης-δεν-μπορεί-να-με-εκβιάσει-κανέ-791949

“Δεν μπορεί να με εκβιάσει κανένας. Κανένας.” είπε με έμφαση, καταθέτοντας πριν από λίγη ώρα στη δίκη του κυκλώματος εκβιαστών-τοκογλύφων στη Θεσσαλονίκη, ο γνωστός παρουσιαστής, Αντώνης Κανάκης.

“Σε υπόνοια εκβιασμού, στο παρελθόν, πήγα μόνος μου στην ασφάλεια και το κατήγγειλα” συμπλήρωσε, ενώ γυρνώντας προς το εδώλιο των κατηγορουμένων, τόνισε:

“Αν κάποιος απ’ αυτούς, πήγαινε να με εκβιάσει, θα τον κατήγγειλα”.

Για περισσότερη από μία ώρα βρισκόταν στο έδρανο του μάρτυρα ο γνωστός παρουσιαστής, επισημαίνοντας: “Εγώ δεν έχω σχέση με τις προσλήψεις στα μαγαζιά. Εγώ παίζω μουσική. Τα θέματα των μαγαζιών τα χειρίζεται ο συνέταιρός μου. Τον Μελέτη (τον έναν από τους κατηγορούμενους) τον γνωρίζω 20 χρόνια. Ήταν πορτιέρης στα μαγαζιά όπου έπαιζα μουσική. Ήξερα ότι ο συνέταιρός μου, 5-6 Σαββατοκύριακα το χρόνο, τον έπαιρνε και τον είχαμε για να έχει ασφάλεια το μαγαζί. Είχε τον σεβασμό όλων. Πληρωνόταν μεροκάματα. Είναι γνωστό ότι πρέπει να υπάρχει ασφάλεια γιατί αν ένα μαγαζί έχει 2000 άτομα που έχουν καταναλώσει αλκοόλ, γίνονται διάφορα”.

Σε ερώτηση, πάντως, του προέδρου της έδρας γιατί δεν είχαν σεκιούριτι που έχουν την ανάλογη εκπαίδευση και σαφέστατη εμπειρία, ο Αντώνης Κανάκης υπογράμμισε: “Δεν μπορεί να ανταποκριθεί σ’ αυτή τη δουλειά σεκιούριτι. Δεν υπάρχει στον πλανήτη-γη κατάστημα να περιμένει την αστυνομία για να επέμβει σε καυγά, μέσα σε μπαρ. Είναι εθιμικό δίκαιο να υπάρχει φύλαξη”.

thesstoday.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου