Έχασαν οι φορτηγατζήδες, κέρδισε ο βρικόλακας

Τελευταία ενημέρωση: 2013-04-18, 12:15:24
Έχασαν οι φορτηγατζήδες, κέρδισε ο βρικόλακας

Το διαφημιστικό σποτ της "Airfasttickets" με τον τίτλο "Καρπάθια" θα συνεχίσει να προβάλλεται, δεδομένου ότι η προσφυγή της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας απορρίφθηκε από την πρωτοβάθμια επιτροπή ελέγχου επικοινωνίας.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, η πρωτοβάθμια επιτροπή "ομόφωνα έκρινε ότι τόσο το σενάριο, όσο και η δημιουργική απόδοση του, παρουσιάζουν ένα χαρακτήρα φανταστικό, με τρόπο εμφανώς υπερβολικό, μη ρεαλιστικό και χιουμοριστικό".

"Κατά συνέπεια δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι από την κρινόμενη επικοινωνία είναι πιθανό να αποδοθούν από τους καταναλωτές χαρακτηριστικά και συγκεκριμένες συμπεριφορές στους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών, ούτε να δημιουργηθούν λανθασμένες και προσβλητικές εντυπώσεις συνολικά για τον κλάδο των αυτοκινητιστών". καταλήγει η απόφαση της επιτροπής.

Οσον αφορά στο πρώτο διαφημιστικό σποτ με τον τίτλο "Που Πάει το Αγόρι", υπήρχε βεβαίως αντίδραση και προσφυγή από την ομοσπονδία των οδηγών φορτηγών, αλλά η επιτροπή δεν συζήτησε επί του συγκεκριμένου σποτ, καθώς είχε ήδη αποσυρθεί.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
4
=