ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση με 30 σφαίρες στην Πάτρα

μαφιόζικη-εκτέλεση-με-30-σφαίρες-στην-πά-793225

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της δολοφονικής επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα, έξω από νυχτερινό κλαμπ της Πάτρας.

Ειδικότερα, δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλη μηχανή σταμάτησαν έξω από το κλαμπ, που βρίσκεται στην οδό Σαχτούρη και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τριών ατόμων, που εκείνη την στιγμή βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο. Από τις σφαίρες τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 35χρονος, ενώ οι δύο άλλοι, ένας 32χρονος και ένας 42χρονος διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος είναι βαριά τραυματισμένος και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο 42χρονος φέρει ελαφρύτερα τραύματα, στην πλάτη και τον δεξιό μηρό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι τώρα η Αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες φορούσαν σκουρόχρωμα ρούχα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με λευκά κράνη. Από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης οι αστυνομικοί συνέλεξαν περίπου 23 κάλυκες, που σύμφωνα με πληροφορίες προέρχονται από οπλοπολυβόλο και πιστόλι.

Οι κάλυκες, καθώς και όσα άλλα στοιχεία έχουν συλλέξει μέχρι τώρα οι αστυνομικοί από το σημείο της επίθεσης, θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν αξιοποιήσιμα στοιχεία, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Επίσης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών παίρνουν καταθέσεις, τόσο από τον 42χρονο που έχει τραυματιστεί ελαφρά, όσο και από άλλα άτομα, που εκτιμούν, ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών. Πάντως οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι θα είναι σημαντική κατάθεση που θα δώσει ο 35χρονος, όταν βέβαια το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Σχετικά με τα αίτια της δολοφονικής επίθεσης, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι αυτό του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, χωρίς όμως να αποκλείουν και άλλα ενδεχόμενα.

thebest.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου