Τον Βαξεβάνη μηνύει ο Βγενόπουλος

Τελευταία ενημέρωση: 2013-04-04, 12:41:31
Τον Βαξεβάνη μηνύει ο Βγενόπουλος

Με μηνύσεις απειλεί ο Βγενόπουλος κατά του περιοδικού «ΗΟΤ DOC» και του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, αναφορικά με δημοσίευμα του περιοδικού για τον ίδιο και τις ευθύνες του στην κατάρρευση της Λαϊκής Τράπεζας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Βγενόπουλος κάνει, μεταξύ άλλων, λόγο για «λασπορεπορτάζ», γνωστοποιώντας ότι προτίθεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση του επιχειρηματία:
«Όπως είναι γνωστό, οι κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα περνάνε στον Όμιλο Πειραιώς με αντίτιμο 524 εκατομμύρια. Δηλαδή ο όμιλος Σάλλα παίρνει 16 δισ. καταθέσεων και 16,5 δισ. δανείων που θα εισπραχθούν έναντι μόλις μισού δισ. Καθαρό κέρδος 32 δισ. Αυτό είναι μια ακόμη πλευρά του σκανδάλου, με θύμα μια ακόμη χώρα: Την Κύπρο».

Αυτά γράφει σήμερα ο βραβευμένος Βαξεβάνης στο έγκυρο περιοδικό του βρίσκοντας επιτέλους με την αναλυτική τραπεζική και οικονομική του σκέψη λύση για την Ελλάδα και την Κύπρο: Θα προσθέσουμε τις καταθέσεις και τα δάνεια των τραπεζών και με τα κέρδη θα αποπληρώσουμε την Τρόικα για να ησυχάσουμε!

Κατά τα άλλα, προχωρά και σε ένα "αποκαλυπτικό" λασπορεπορτάζ ανάξιο σχολιασμού, με ελάχιστα ακριβή στοιχεία και αυτά παραποιημένα, πολλά ψέματα και μυθοπλασίες, παρουσίαση "κακών" δανείων που έχουν αποπληρωθεί, «κακών» δανείων που όμως παραλείπει να αναφέρει ότι εξασφαλίζονται με ισόποσες καταθέσεις κλπ.

Αποκορύφωμα η προσωπική επίθεση στον Αντεισαγγελέα "που εξέδωσε απαλλακτική διάταξη για τον Βγενόπουλο για όσα έχει καταγγείλει ο Δημήτρης Τσιρώνης στον Άρειο Πάγο", δηλ. για το σύνολο σχεδόν των "αποκαλύψεών" του.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω είναι προφανές ότι ο Βαξεβάνης λειτουργεί σε ένα κόσμο άγνοιας, ανοησίας, λάσπης και υποκατάστασης των Αρχών αλλά και της Δικαιοσύνης από την αιχμηρή πένα του δημοσιογράφου-γάτα!

Δυστυχώς γι΄αυτόν θα λογοδοτήσει στην πραγματική Δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
3
=