ΕΛΛΑΔΑ

Κεδίκογλου: Η τρόικα δεν επιμένει σε απολύσεις

κεδίκογλου-η-τρόικα-δεν-επιμένει-σε-απ-713924

Την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση προσέρχεται στο νέο γύρο διαπραγματεύσεων με την τρόικα με πειστικά επιχειρήματα και κυρίως με ενιαία στάση εξέφρασε σε δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν ενδείξεις ότι η τρόικα θα δεχθεί τις θέσεις της κυβέρνησης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του Mega τόνισε «υπάρχουν ενδείξεις ότι η τρόικα θα δεχτεί τις θέσεις της κυβέρνησης» και αναφερόμενος ειδικότερα ως προς το «αγκάθι» των διαπραγματεύσεων, αυτό της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως το νέο σχέδιο του υπ.Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντ.Μανιτάκη είναι αξιόπιστο και ότι υπάρχει η εκτίμηση ότι θα γίνει δεκτό από την τρόικα.

«Η τρόικα δεν επιμένει σε απολύσεις, από τη στιγμή που το σχέδιο Μανιτάκη είναι πειστικό για την κινητικότητα στο Δημόσιο, την εξέλιξη του συνόλου του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων μέσα στα επόμενα χρόνια. Τα στοιχεία αυτά είναι υπερεπαρκή» είπε χαρακτηριστικά.

Μένει βέβαια αυτό να επιβεβαιωθεί και από την πλευρά της Τρόικας, ωστόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απ’ την πλευρά του δήλωσε ότι «έχει γίνει καλή προετοιμασία για την επιστροφή της τρόικας» και πως «θα είμαστε πειστικοί σε όλα τα εκκρεμή ζητήματα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου