ΕΛΛΑΔΑ

Δεν ανήκει στον Μάριο Παπαγεωργίου η σορός που βρέθηκε στη Μάνη

δεν-ανήκει-στον-μάριο-παπαγεωργίου-η-σ-714052

Αντί να φτάσει στο τέλος του το θρίλερ με την εξαφάνιση του Μάριου Παπαγεωργίου, ένα νέο θρίλερ απασχολεί τις αστυνομικές αρχές!

Η σορός που είχε βρεθεί στις 23 Μαρτίου σε έναν εγκαταλελειμμένο πύργο στην περιοχή Καστρί Βάθειας στην ανατολική Μάνη δεν ανήκει στον 26χρονο αγνοούμενο.

Αν και ο σωματότυπος και η ηλικία του ταίριαζαν, τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA απέκλεισαν το ενδεχόμενο το πτώμα που βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης να ανήκει στο Μάριο Παπαγεωργίου που είχε απαχθεί τον περασμένο Αύγουστο και, παρά τη σύλληψη των δραστών, δεν έχουν βρεθεί τα ίχνη του.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι σε ποιον ανήκει η σορός στην οποία είχαν απομείνει ελάχιστη σάρκα και μικρά κομμάτια από ρούχα μη αναγνωρίσιμα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ανήκει σε κάποιον αλλοδαπό τουρίστα που είχε αποβιώσει πριν από επτά μήνες με έναν χρόνο, γι’ αυτό και δεν την έχει αναζητήσει κάποιος.

Συνεχίζουν, ωστόσο τις έρευνες για να εξακριβώσουν την ταυτότητα του αγνώστου και τα αίτια θανάτου, ενώ παράλληλα εξακολουθούν να αναζητούν ίχνη του εξαφανισμένου νεαρού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου